Ένας 26χρονος  διακινούσε στην Κοζάνη κάθε πιθανό είδος κάνναβης, ο οποίος παρείχε στους υποψήφιους αγοραστές περισσότερα από δυο κιλά ναρκωτικών, είτε στη φυσική και την κατεργασμένη μορφή τους, είτε ακόμη σε υγρά για ηλεκτρονικό τσιγάρο ή και σε… ζελεδάκια!

Ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. που αξιοποίησαν τα στοιχεία τα οποία συγκέντρωσαν για την δράση του και έκαναν έρευνα στο σπίτι του. Εκεί, βρήκαν ποσότητες διαφόρων ναρκωτικών συνολικού βάρους ενός κιλού και 420 γραμμαρίων, 369,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 168,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτας», 627 ηλεκτρονικούς ατμοποιητές που περιείχαν ουσία η οποία εμπίπτει στο νόμο περί ναρκωτικών, 164 συσκευασίες με ζελεδάκια κάνναβης και τρεις τρίφτες και μια ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικών.

Όλες οι ουσίες που βρέθηκαν στο σπίτι κατασχέθηκαν και ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Ο νεαρός ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.