Στα… χέρια του Ολυμπιακού, για τρίτη διαδοχική σεζόν, παρέμεινε ο τίτλος του Κυπελλούχου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 69-58 του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final-8, στα «Δύο Αοράκια», προσθέτοντας το 12ο τρόπαιο της Ιστορίας τους στον θεσμό. Παράλληλα, οι Πειραιώτες μέτρησαν την τέταρτη νίκη τους σε έντεκα τελικούς «αιωνίων» στην Ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ… άρπαξαν από τους «πράσινους» και τον δεύτερο εφετινό τίτλο μετά το Super Cup.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά τον νέο θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Οι διοικητικοί ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στάθηκαν στην τρίτη διαδοχική κατάκτηση του τροπαίου, επισημαίνοντας ότι ο Ολυμπιακός είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο τη δεκαετία του ’70, αναφέρθηκαν στην ενίσχυση του Παναθηναϊκού την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ μίλησαν και για τους επόμενους στόχους της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από τη διάκριση στο πρωτάθλημα και τη Euroleague.

Μετά τους πανηγυρισμούς εντός γηπέδου, αλλά και στο ξενοδοχείο της ομάδας όπου εκατοντάδες φίλοι της ομάδας “αποθέωσαν” παίκτες και Γιώργο Μπαρτζώκα το… πάρτι συνεχίστηκε σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου.

Στο… γλέντι των Πειραιωτών συμμετείχαν τόσο το τεχνικό επιτελείο των “ερυθρολεύκων”, όσο και οι πρόεδροι της ομάδας, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Φυσικά, δεν μπορούσε να λείψει ούτε το βαρύτιμο τρόπαιο!