Άρθρο του Δημήτρη Καφαντάρη*

Στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο 2024 -2028 , όλοι εμείς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει  με νέες πρωτοβουλίες και σύγχρονες καινοτομίες, να σχεδιάσουμε ένα νέο οδικό χάρτη για το αύριο της Αυτοδιοίκησης, απαιτώντας παράλληλα το δικό μας ζωτικό χώρο στα  επιχειρησιακά προγράμματα.

Ήρθε η Ώρα για τη  Μεγάλη Μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση.

Προχωράμε μαζί, με συναδελφικότητα, ενότητα, αλληλεγγύη, χωρίς διακρίσεις και κομματικές αγκυλώσεις του παρελθόντος και με αμέριστη αγάπη και έντονο ενδιαφέρον για τους συμπολίτες μας, για τους οποίους αγωνιζόμαστε καθημερινά.

Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι

Σε λίγες ημέρες θα κληθούμε να επιλέξουμε τους εκπροσώπους του συνδικαλιστικού μας οργάνου, της Κ.Ε.Δ.Ε. Σημαντικές εκλογές για την ανάδειξη των νέας Διοίκησης. Εκπροσώπους, που πρέπει να δεσμευτούν απέναντί μας ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει, φέρνοντας τους Δήμους μας εκεί που τους αξίζει.

Ακόμη πιο ψηλά, πιο δυνατοί, πιο αποτελεσματικοί.

Αγαπητέ Συνάδελφε

Γνωρίζεις τη διαχρονική παρουσία μου στην Αυτοδιοίκηση και  στην πρώτη “γραμμή της μάχης” για τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα από τις θέσεις του Α Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ , που μου εμπιστευτήκατε.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου, πρωτοστάτησα σε πολλά, από τη θωράκιση του κύρους των αιρετών, τη στήριξη με όλες μου τις δυνάμεις με προτάσεις και πρωτοβουλίες που αφορούσαν τους μικρούς ορεινούς και νησιωτικούς Δήμους ,την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας που μαστίζει όλους μας, την οικονομική αυτοτέλεια των Δήμων μέχρι και την κλιματική κρίση και την πολιτική προστασία, διεκδικώντας αποφασιστικά ό,τι μας αξίζει.

Με κύριο μέλημα μου πάντα να είμαι δίπλα σας, προσφέροντας σε όσους έχουν ανάγκη, τις υπηρεσίες, το “δίχτυ” ασφαλείας της Ένωσης μας.

Αγαπητέ Συνάδελφε

Με υπευθυνότητα, με εμπειρία, με όρεξη και με απόλυτο σεβασμό προς όλους, ΖΗΤΩ να με  τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας, στις επικείμενες εκλογές των οργάνων διοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.)-Δημοτικοί Σύμβουλοι, στο  ψηφοδέλτιο της Αυτοδιοικητικής Παράταξης «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι»  με Επικεφαλής Υποψήφιο Πρόεδρο τον Λάζαρο Κυρίζογλου.

Με  φιλικούς και ειλικρινής χαιρετισμούς

 

*Δημήτρης Καφαντάρης

Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ

πρ. Δήμαρχος Πύλου Νέστορος

Υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ

(στην Κατηγορία των Δημοτικών Συμβούλων)