Στην Ευελπίδων έφτασαν λίγο πριν τις 10 το πρωί ο δράστης του φονικού στην Αγία Βαρβάρα, μαζί με τη σύζυγό του.
Μετά την απολογία του σήμερα στα δικαστήρια, ο 69χρονος δράστης, ο οποίος απολογήθηκε για το κακούργημα για ανθρωποκτονίας από πρόθεση καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.
Ο 69χρονος το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σκότωσε τον γαμπρό του, ενώ κατηγορούμενη για συνέργεια σε ανθρωποκτονία είναι και η σύζυγος του δράστη, η οποία φέρεται να φώναζε στον σύζυγό της «ρίξτου, ρίξτου». Μάλιστα και η σύζυγος του δράστη προφυλακίστηκε σήμερα μετά την απολογία της.

Στη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του ο 69χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του γαμπρού του και πως βρισκόταν σε βρασμώ ψυχικής ορμής. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, το θύμα τον έβρισε και του επιτέθηκε λεκτικά. Ακόμη ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε πως δεν είχε καλή σχέση με τον γαμπρό του καθώς και ότι τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών του, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε από την έκθεση του παιδοψυχιάτρου. Ακόμη ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε από τον ανακριτή γιατί είχε την καραμπίνα μαζί του και φέρεται να απάντησε πως είχε πάντα μαζί του το όπλο γιατί φοβόταν μην του την κλέψουν.

Η κατηγορούμενη από την πλευρά της σύζυγος του δράστη, η οποία επίσης προφυλακίστηκε φέρεται να ανέφερε στην απολογία της πως εκείνη και σύζυγος της δεν είχαν καλές σχέσεις τον γαμπρό τους.