Η μητέρα του παιδιού στη Λάρισα, ανέφερε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον πατέρα της 4 ετών κόρης τους.

Πριν από λίγες ώρες ο 47χρονος γιατρός, που κατηγορείται για ασέλγεια στην κόρη του, μέσα στο αυτοκίνητό του, κρίθηκε προφυλακιστεός.

«Έκανα πέντε φορές απόπειρα να φύγω από το σπίτι αλλά εκείνος με χτυπούσε και με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» ανέφερε η γυναίκα στο Mega.

«Είχα κάνει και στο παρελθόν καταγγελίες. Έχω επιμονή και υπομονή να αντιμετωπίσουμε αυτό που συμβαίνει στην κόρη μου. Έχουμε όλοι σοκαριστεί», προσθέτει .

«Σε όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος για την υγεία του παιδιού είναι όλα ψευδή. Παρέχουμε ηρεμία όλοι μας στο παιδί. Θα έδινα και τη ζωή μου για το παιδί. Έκανα πέντε φορές προσπάθειες να φύγω από το σπίτι από τότε που ήρθε το παιδί μου στον κόσμο. Με χτυπούσε. Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει εάν φύγω. Με τη βοήθεια της μητέρας μου έφυγα από το σπίτι όπου και πάλι δεν σταμάτησε να είναι βίαιος μπροστά της», αναφέρει ακόμη.

«Υπάρχουν πολλά δικαστήρια λόγω ενδοοικογενειακής βίας και είναι καταγεγραμμένες οι πράξεις που έχει κάνει στο παιδί. Πήγαινα στον εισαγγελέα και δεν μου έδινε κανείς σημασία. Υπάρχουν σε δικογραφίες και έχω αναφέρει τα πάντα. Η γνώμη μου περνούσε απαρατήρητη. Έκανα προσπάθειες να φύγω αλλά με απειλούσε. Στο τμήμα όταν εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, δεν ήταν κανείς μπροστά. Πρέπει να έχω υπομονή και επιμονή για να σταθώ στο παιδί μου. Δεν τίθεται θέμα να έχω δασκαλέψει το παιδί, δεν θα το έκανα ποτέ», προσθέτει.