Στον πατέρα Αντώνιο, αλλά και στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρθηκε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μίλησε για τη συνάντηση του με τον πατέρα Αντώνιο λέγοντας: «Ο Αρχιεπίσκοπος συναντιέται με οποιονδήποτε του ζητήσει. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια και τι θα μάθουμε όταν τελειώσει. Ο πατήρ Αντώνιος όπως και όλοι οι άνθρωποι είναι ένα παιδί μου. Τον αγαπώ, όπως ο πατέρας τα παιδιά του. Να ευχηθούμε να λάμψει η αλήθεια και αυτή η αλήθεια άμα λάμψει θα δικαιώσει ή θα αφήσει κάποιους ανθρώπους σε δοκιμασία. Εμείς απ’ οποιαδήποτε θέση και να είμαστε πρέπει να αγαπάμε τον οποιοδήποτε άνθρωπο».

Ρωτήθηκε και για την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. «Συναντήθηκα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, αλλά εμείς κρατάμε τη δική μας θέση, τα δικά μας διδάγματα, τη δική μας πορεία με πολύ αγάπη για όλους».

Σχετικά με τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το προσεχές καλοκαίρι αρκέστηκε να πει… «να πάτε να γλεντήσετε». Όσο για τι του εύχεται είπε… «Φώτιση για όλους μας».

ε