Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη με τους 14 δημάρχους του νόμου για το σχέδιο αστυνόμευσης σε όλη την περιοχή.

Πριν την έναρξη της σύσκεψης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, δηλώνοντας αρχικά συντετριμμένος για το αποτρόπαιο έγκλημα στους Άγιους Αναργύρους και έπειτα έκανε αναφορά για τον λόγο που θα βρεθεί με τους 14 δημάρχους του νομού, με τον ίδιο να θέτει σε προτεραιότητα την βελτίωση της ζωης των πολιτών.

Ο υπουργός Προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε «Είμαι εδώ σήμερα στη Θεσσαλονίκη για έναν σπουδαίο λόγο. Πρέπει να αλλάξουν πολλά στην αστυνόμευση της Θεσσαλονίκης. Έχουμε ήδη φέρει 500 νέους αστυνομικούς, προσθέσαμε σε όλες τις κρίσιμες υπηρεσίες για να αντιμετωπίσουμε την εγκληματικότητα, τα ζητήματα της κυκλοφορίας με αφορμή το Fly over και τα προβλήματα και τις συνέπειες που έχει.Είμαι εδώ γιατί θέλουμε να βελτιώσουμε σημαντικά την ποιότητα ζωής των πολιτών για αυτό κάλεσα τους δημάρχους και τον επικεφαλή της περιφέρειας τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα προκειμένου να παρουσιαστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Επίσης θα γίνει μια παρουσίαση και για την τροχαία, την κίνηση στην πόλη και την ρύθμιση του ζητήματος του Fly Over, όπως επίσης και ζητήματα που αφορούν την νεανική βία, την βία ανηλίκων όπου και εκεί γίνεται μια μεγάλη προσπάθειας απο την αστυνομια, όπως επίσης και την ενδοοικογενειακή βία. Υπόσχεση μας είναι ότι κάθε μέρα όλο και περισσότερο και με την δική μου παρουσία και με την παρουσία της νέας ηγεσίας και όλων των αστυνομικών, απο τους αξιωματικούς μέχρι τον απλό αστυφύλακα και είμαστε διπλα στους πολίτες για να προασπίσουμε την ζωή, την ακεραιότητα την δική τους και τον παιδιών τους».