Τρία χρόνια ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του κακοποιητή πρώην συντρόφου της, όπως καταγγέλλει μια 41χρονη στην Κύμη Ευβοίας.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, ο 44χρονος είχε εκδηλώσει από τον Απρίλιο του 2021 την επιθετική συμπεριφορά του, όταν χτύπησε σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο με μπουνιές την 41χρονη, με την οποία εκείνο το διάστημα ήταν σε σχέση. Ωστόσο, η 41χρονη παρέμεινε μαζί του μέχρι που τον περασμένο μήνα, τον Μάρτιο 2024, ο 44χρονος κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού που έμεναν μαζί και δεν την άφηνε να βγει από αυτό.

Η 41χρονη μη μπορώντας να υπομείνει πια τα όσα περνούσε, πριν από περίπου 10 δέκα ημέρες βρήκε το κουράγιο και έφυγε από το σπίτι, βάζοντας τέλος στην κακοποιητική αυτή σχέση. Ο 44χρονος όμως φαίνεται να μην δεχόταν αυτή της την απόφαση, με αποτέλεσμα να της στέλνει γραπτά μηνύματα στο κινητό της, να την απειλεί και να την βρίζει. Έτσι η γυναίκα το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Απριλίου πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κύμης και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του, με αποτέλεσμα να κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση και εξύβριση.

Προφανώς η γυναίκα βρήκε τη δύναμη, αφού ταράχθηκε με την φρικτή δολοφονία της 28χρονης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων και κατάλαβε πως αν δεν καταγγείλλει τα όσα βίωνε, μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα πράγματα. Από τις αρχές θα ερευνηθούν τα πάντα, καθώς και αν αυτή η κοπέλα προστατεύθηκε όπως έπρεπε, από τις αρμόδιες αρχές. Επίσης ερευνάται το παρελθόν του 44χρονου πρώην συντρόφου και εάν η εν γένει συμπεριφορά του είναι επιθετική και εριστική.