Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 12 Απριλίου, στη Γλυφάδα, με έναν 29χρονο να αυτοκτονεί λίγο αφότου είχε χτυπήσει την σύζυγό του, έβγαλε η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την ώρα που περνούσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ για την περιπολία τους, από τον δρόμο στη Γλυφάδα, άκουσαν τις φωνές και πλησίασαν με σκοπό να δουν τι συμβαίνει. Εκεί ενημερώθηκαν από γείτονες του ζευγαριού ότι μέσα στην πολυκατοικία από όπου έρχονταν οι φωνές, ο άντρας χτυπούσε τη γυναίκα του.

«Η Αστυνομία πήρε την κοπέλα για να την ηρεμήσει»

Ο άντρας μόλις είδε τους αστυνομικούς, μπήκε στο διαμέρισμά του και κλειδώθηκε, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο. «Είδα την Αστυνομία που πήρε την κοπέλα για να την ηρεμήσει» τόνισε αυτόπτης μάρτυρας. Στο σημείο μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και ένας διαπραγματευτής.

Ο 29χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών, προτού φτάσει στο σημείο διαπραγματευτής, αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Από τον έλεγχο της ΕΛΑΣ στο όχημα του αυτόχειρα διαπιστώθηκε πως είχε εμπλακεί χθες σε τροχαίο με εγκατάλειψη και τραυματισμό δύο ανθρώπων.

Ακόμη, ο 29χρονος ήταν γνώριμος των Αρχών και είχε ποινικό παρελθόν καθώς είχε απασχολήσει για συμμετοχή σε ληστεία αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έδινε το «παρών» στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.