Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέρμπαχτσε με 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Conference League και απόκτησε ένα μικρό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη, την ερχόμενη Πέμπτη.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να θέσουν βάσεις της πρόκρισης από το πρώτο κιόλας παιχνίδι καθώς προηγήθηκαν με 3-0 έχοντας καθηλώσει την αντίπαλό τους, αλλά ένα ανεξήγητο πέναλτι του Ρέτσου ξανάβαλε την τουρκική ομάδα στο παιχνίδι και δυσκόλεψε τη ρεβάνς.

Ακέραιες ελπίδες για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Conference League διατήρησε ο ΠΑΟΚ, παρά την ήττα του με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ Στάντιον», στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Σημαντικότατο μερίδιο σε αυτό φέρει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που απέκρουσε το πέναλτι του Ιγκόρ Τιάγκο στο 78ο ενώ πραγματοποίησε κι άλλες καίριες επεμβάσεις. Ο Κροάτης τερματοφύλακας νικήθηκε μόνο από το πλασέ του Ούγκο Φέτλεσεν στο 6ο μόλις λεπτό, με τους Θεσσαλονικείς να μη βρίσκουν λύσεις μπροστά.