Αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες που υπάρχουν, η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. σχεδιάζει και δημιουργεί προϊόντα που ικανοποιούν τους καταναλωτές βοηθώντας τους παράλληλα να τρέφονται και να ζουν καλύτερα. Έτσι, και στην περίπτωση του πρωινού λανσάρει έναν νέο κωδικό  ΠολυΔημητριακών Μπισκότων πρωινού με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

 

Τα νέα ΠολυΔημητριακά μπισκότα πρωινού High Protein, ξεχωρίζουν για την μοναδική γεύση σοκολάτας και ξηρών καρπών αλλά κυρίως για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε πρωτεΐνη, που τα καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους ζουν σε έντονους ρυθμούς, αλλά παράλληλα αναζητούν θρεπτικές λύσεις. Παράλληλα απευθύνεται σε όσους θέλουν να αυξήσουν την κατανάλωση πρωτεΐνης στην διατροφή τους, και να βοηθήσουν την αύξηση της μυϊκής μάζας του σώματος τους και την διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών, στα πλαίσια μιας ποικίλης, ισορροπημένης διατροφής και άσκησης.

 

Tα ΠολυΔημητριακά μπισκότα πρωινού είναι ειδικά σχεδιασμένα για το πρωινό, καθώς παρασκευάζονται με 4 Δημητριακά: Σιτάρι, Βρώμη, Σίκαλη και Κριθάρι, ενώ περιέχουν και 7 βιταμίνες και μέταλλα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα ΠολυΔημητριακά μπισκότα πρωινού αποτελούν το ιδανικό πρωινό για κάθε πρωινό!

 

Αναζητήστε τα νέα ΠολυΔημητριακά μπισκότα πρωινού High Protein στα ράφια των supermarkets και στα καταστήματα μικρής λιανικής.

 

 

Σχετικά με την εταιρεία

 

Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1922  συνεχίζει στα 102 χρόνια λειτουργία της να κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Ελλήνων, προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Ούσα μια πρωτοπόρος, αμιγώς ελληνική βιομηχανία τροφίμων, διαθέτει 4 εργοστάσια και 1 κέντρο Διανομής, απασχολώντας πάνω από 1.500 εργαζομένους. Δραστηριοποιείται σε 5 κατηγορίες – Μπισκότα, Ψωμί, Αλμυρά & Κράκερ, Αρτοσκευάσματα και Μπάρες Δημητριακών. Κατέχει την 1η θέση στην αγορά των μπισκότων, μια πολύ ισχυρή θέση στον τομέα των αρτοσκευασμάτων, είναι το νούμερο1 brand στην κατηγορία του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες και κατέχει τη 1η θέση στις μπάρες Δημητριακών. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις και τα προϊόντα της ταξιδεύουν σε περισσότερες από 67 χώρες και στις 5 ηπείρους, με αιχμή του δόρατος τα Caprice.

Με μεγάλες επενδύσεις κάθε χρόνο συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του τόπου, παρέχοντας θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την ελληνική οικονομία και την ανάπτυξη με κάθε δυνατό τρόπο. Παράλληλα, αποδεικνύει έμπρακτα μέσα από πρωτοβουλίες  που εντάσσονται στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και προσφέρει χαμόγελα με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο αύριο.