«Δεν είναι το χρώμα που με έπεισε αλλά η στιγμή»

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες ευρωεκλογές η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρει πως έκανε αποδεκτή την πρόταση «μετά από πολλή σκέψη και συζητήσεις με την οικογένειά μου και σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου που εμπιστεύομαι, όχι γιατί έχω όνειρο μια πολιτική καριέρα, αλλά γιατί έχω όνειρο να ζούμε σε έναν κόσμο λιγότερο βίαιο, πιο ασφαλή, με ανθρώπους που δεν θα ξεχειλίζουν από θυμό αλλά από ενσυναίσθηση, με άνδρες που θα τιμούν και θα αγαπούν τις γυναίκες και δεν θα τις κακοποιούν ή υποτιμούν».

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι είχε δεχθεί προτάσεις αρκετές φορές για να κατέβει στην πολιτική αλλά «δεν είναι το χρώμα που με έπεισε αλλά η στιγμή. Η στιγμή που η κόρη μου με ρώτησε αν θα μπορεί να γίνει ο,τι θέλει όταν μεγαλώσει. Της απάντησα ότι θα μπορεί. Και θα τη βοηθήσω να το καταφέρει».

«Δεν πιστεύω ότι μπορώ να αλλάξω το κόσμο. Πιστεύω όμως πως μπορώ να βοηθήσω να φτιάξουμε μαζί όλα Όσα χρειαζόμαστε για να μην είναι ο κόσμος αυτός που είναι τώρα» καταλήγει στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)