Τελειωμό δεν έχουν τα τερτίπια του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος καθημερινά κάνει στο ΤikTok, αλλά και στις ομιλίες του «όπου βρεθεί και όπου σταθεί» (σε συγκεντρώσεις, ακόμη και την ώρα που κάποια μακιγιέζ τον βάφει προκειμένου οι κάμερες που τον ακολουθούν παντού να τον… γράφουν καλά),ζητά εκλογές, γιατί όπως λέει «η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός βρίσκονται σε γρήγορη πτώση»!

Το ποτήρι ξεχείλισε με το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή» της περασμένης Τρίτης (9 Απριλίου), στο οποίο –ούτε λίγο ούτε πολύ– ο κ. Κασσελάκης ζητά εκλογές, γιατί όπως υποστηρίζει: «Τους τελευταίους δέκα μήνες έχουν μεσολαβήσει καθοριστικά γεγονότα, που διαφοροποιούν τα δεδομένα βάσει των οποίων οι ψηφοφόροι εμπιστεύτηκαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη διακυβέρνηση της χώρας». Δηλαδή, όπως ισχυρίζεται, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να φύγει ο Μητσοτάκης, που σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις πήρε 41%, ενώ το κόμμα τού εξ Αμερικής ορμώμενου έφθασε μόλις στο 16% άντε στο 17%! Το γιατί ζητά εκλογές το ξέρει αυτός και μόνο αυτός!

Σε άλλο σημείο του άρθρου του ο κ. πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στα γεγονότα, σε απορίες, και υποστηρίζει ότι «απορούν και εξίστανται στην κυβέρνηση, γιατί, λίγους μήνες μετά τη θριαμβευτική νίκη τους στις εθνικές εκλογές, η αντιπολίτευση τολμάει να ζητάει νέα προσφυγή στις κάλπες». Εδώ απορούν με το σκεπτικό αυτό πολλοί από τους πιο φανατικούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζουν πως ο στόχος του θα έπρεπε να ήταν το πώς «θα ανακάμψει για να σταθεί στα πόδια το κόμμα, αφού κινδυνεύει ακόμη και η δεύτερη θέση από το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου»!

Σε ένα άλλο σημείο του άρθρο του, ο Κασσελάκης «μιλάει» για αλαζονεία που έχει η κυβέρνηση από το 41% και σημειώνει: «Η αλαζονεία του 41% τούς εμποδίζει να αντιληφθούν ότι τους τελευταίους δέκα μήνες έχουν μεσολαβήσει καθοριστικά γεγονότα, που διαφοροποιούν τα δεδομένα βάσει των οποίων οι ψηφοφόροι εμπιστεύτηκαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη διακυβέρνηση της χώρας». Και τα λέει όλα αυτά ένας άνθρωπος, ο οποίος, αφού τονίζει πως είναι άπειρος στα πολιτικά, υποστηρίζει παράλληλα πως είναι έτοιμος να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας!

Για να δικαιολογήσει το ότι ζητάει καθημερινά εκλογές, λες και δεν έχουμε άλλα προβλήματα στην Ελλάδα, από το να κάνουμε διαρκώς εκλογές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέει πως άλλαξαν τα δεδομένα από τις εκλογές του Ιουνίου του 2023! Σημειώνει μάλιστα πως «ο χρόνος από τότε μέχρι σήμερα μοιάζει “αιώνας”»! Βέβαια ο Κασσελάκης, εφαρμόζοντας εκείνο που λέει ο λαός, πως αυτός «έχει βάλει την ίδια κασέτα στο μαγνητόφωνο», έχει σκοπό να δημιουργήσει πολιτική ανωμαλία και να στρέψει τον λαό εναντίον της κυβέρνησης! Έτσι αναφέρει ως «εγκλήματα»:

Τα «Τέμπη», γιατί θέλει να εκμεταλλευτεί τον ανθρώπινο πόνο! Τη «μονταζιέρα», μια και ο ίδιος γνωρίζει άριστα το πώς γίνεται το μοντάζ! Τη διαρροή των emails των αποδήμων, γιατί νομίζει πως με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσει ανασφάλεια! Ενώ, καταλήγοντας, τονίζει πως η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει αλλά τρία χρόνια μέχρι τις επόμενες εκλογές!

Ας πούμε πως ο Μητσοτάκης δέχεται να πάμε σε εθνικές εκλογές, ο Κασσελάκης είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει; Όχι βέβαια. Γιατί ο λαός θέλει την ανάπτυξη της χώρας και φυσικά την ηρεμία του. Και αυτά μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τού τα εξασφαλίζουν.

 

Γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο