Στην Αστυπάλαια βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης και σήμερα, καθώς λόγω καιρού έχει παραμείνει στο νησί. Από εκεί μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το πρωινό” για τις Ευρωεκλογές, την αποπομπή Παπανώτα και τα προβλήματα των νησιών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα Μπελέρη για τις Ευρωεκλογές. «Σκέφτηκα αυτά τα οποία είπε μια υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ ότι έβαλε τον Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο για να κόψει ψήφους από την ακροδεξιά. Ένας βουλευτής από την Δράμα δεν ξέρει αν πρέπει να με προσφωνήσει με το άρθρο “ο” ή “η”.  Πώς μπορούν να πείσουν ότι πρέπει να πατάξουμε τον ακροδεξιό και ρατσιστικό λόγο έτσι»

Σχετικά με τον Δημήτρη Παπανώτα είπε «καλά έκανα, ελπίζω να το κάνει και ο κύριος Μητσοτάκης.

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Ανδρουλάκη σχετικά με την δική του βάπτιση είπε «ούτε καν ασχολήθηκα».

Ερωτηθείς για τις βλέψεις του για τις Ευρωεκλογές απάντησε «Βλέπω να δημιουργείται ένα κίνημα και ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι αυτό που χτίζουμε μπορεί να είναι διαφορετικό απ’ όλους τους τους άλλους. Βλέπει την αλαζονεία της Νέας Δημοκρατίας που νομίζει ότι μόνο αυτή μπορεί να κυβερνήσει. Όλα τα κόμματα χτυπάνε τον ΣΥΡΙΖΑ, το ίδιο έκαναν και επί Αλέξη Τσίπρα» και αναρωτήθηκε «μήπως επειδή είμαστε οι μόνοι καθαροί και δεν χρωστάμε; Γι’ αυτό μας πολεμάνε. »