Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ενόψει του Πάσχα, προσφέρει πασχαλινά δέματα αγάπης,  αύριο, Παρασκευή (26/4).

Η φιλανθρωπική δράση, η οποία θα ξεκινήσει στις 9.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, συμπολιούχου Πειραιώς, επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση.

Χιλιάδες είναι τα δέματα με τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι και είδη πρώτης ανάγκης, που διανέμονται σε πολίτες, οι οποίοι ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, χωρίς απαραίτητα να είναι δημότες Πειραιά. Μοναδική προϋπόθεση για να λάβουν το πασχαλινό δέμα, είναι να αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα διαβίωσης.

Επισημαίνεται ότι καθημερινά, το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς αλλά και τα ενοριακά φιλόπτωχα ταμεία, καταβάλλουν προσπάθειες για να καλυφθούν οι πολλαπλές ανάγκες των συμπολιτών μας, ενώ διαθέτουν και ποσά για την κάλυψη δαπανών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, νοσηλείας στο εξωτερικό, αποκαταστάσεως ζημιών, επιδομάτων, κάλυψης ενοικίων ή πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφελείας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ), μεταξύ άλλων.