Το κατώφλι της Εισαγγελέα πέρασε σήμερα το πρωί, Κυριακή του Πάσχα, η 49χρονη η οποία το Μεγάλο Σάββατο σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της στη Σάμο.

Η καθ’ ομολογίαν δράστης παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί. Η 49χρονη συνεχίζει να κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου. Η δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σοκαρισμένοι από το τραγικό περιστατικό δηλώνουν οι γείτονες του 70χρονου.

«Είχα την εντύπωση, ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ… Δεν ξέρω, μήπως ήρθε για τις γιορτές… Δεν φανταζόμουν, ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας ζούσε μόνος του» ανέφερε συγγενής του θύματος σε δηλώσεις του και πρόσθεσε ότι η 49χρονη από τότε που χώρισε, τα τελευταία 15 χρόνια, έμενε στη Σάμο με τον πατέρα της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, τον είχε χτυπήσει ξανά τα Χριστούγεννα. «Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.