Η κηδεία του Αντώνη Τουρκογιώργη, σήμερα Τετάρτη (08.05.2024), πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης.

Το «παρών» έδωσαν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής για το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή.

Η κηδεία του τραγουδιστή των Socrates έγινε στο κοιμητήριο Χαλανδρίου (οδό Αναπαύσεως) και ανάμεσα στους ανθρώπους που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν και να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία ήταν και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες.

Ο αδελφός του Άκης αλλά και φίλοι και συνάδελφοί του, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Πασχάλης, ο Τζόνι Βαβούρας, ο Γιώργος Τρανταλίδης και πολλλοί ακόμη, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον εκλιπόντα που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καθιέρωση της ελληνικής ροκ σκηνής, όντας ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της.

Ο Αντώνης Τουρκογιώργης ήταν ο ιδρυτής των Socrates Drank the Conium,αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και πέθανε την περασμένη Κυριακή του Πάσχα σε ηλικία 73 ετών. Σημερα το απόγευμα στις 18:00, στο στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, στην οδό Αναπαύσεως παρευρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Ο τραγουδιστής, μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των «Socrates Drunk the Conium» αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, από το το 2010. Υπήρξε ένας δυναμικός περφόμερ, τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και ασυμβίβαστος στο σύνολό του, καλλιτέχνης.

kidia-tourkogiorgi__14_

kidia-tourkogiorgi__12_

kidia-tourkogiorgi__8_

kidia-tourkogiorgi__3_

kidia-tourkogiorgi__2_