Η Νέα Δημοκρατία, έδωσε στη δημοσιότητα νέο προεκλογικό σποτ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο σποτ, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται στο διακύβευμα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, σημειώνει ότι πριν από 10 χρόνια η θέση της χώρα μας στην ΕΕ ήταν σε κίνδυνο και σήμερα όλα έχουν αλλάξει. «Τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για μεταναστευτικό, αγροτική πολιτική και κοινή άμυνα» αναφέρει στο μήνυμά του και τονίζει ότι πρέπει να εδραιώσουμε τη θωράκιση της χώρας αλλά και να διεκδικήσουμε μεγαλύτερη ευημερία για όλες και για όλους.

Αναλυτικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει:

«Πριν από 10 χρόνια η θέση μας στην Ευρώπη κινδύνευε. Σήμερα όλα έχουν αλλάξει. Τα ελληνικά σύνορα έγιναν στην πράξη σύνορα της ΕΕ, με σκληρή δουλειά εξασφαλίσαμε περισσότερους πόρους για την πατρίδα μας. Η φωνή μας έχει βάρος και κύρος στις Βρυξέλλες. Τα επόμενα χρόνια εδω θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Μεταναστευτικό, αγροτική πολιτική, κοινή άμυνα. Μεσα σε ένα δύσκολο κόσμο πολέμων και απειλών, πρέπει να εδραιώσουμε τη θωράκιση της χώρας αλλά και να διεκδικήσουμε μεγαλύτερη ευημερία για όλες και για όλους. Δύναμη στην Ευρώπη σημαίνει και δύναμη στην Ελλάδα. Γι αυτό οι ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές. Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ακόμα ένα βήμα μπροστά. Και ερχόμαστε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη».