Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στον ραδιοφωνικό σταθμό parapolitika fm, αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας.
Ο κ. Σκυλακάκης δήλωσε πως την Τετάρτη (11/9) θα παρουσιαστεί το σύνολο των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση γι’ αυτό τον σκοπό. Επισήμανε πως υπάρχουν περιοχές που είναι σε άμεση πίεση, όπως τα νησιά του Αιγαίου και προπαντός οι Κυκλάδες, περιοχές της Ανατολικής Πελοποννήσου, της Κρήτης κ.λπ., αλλά και περιοχές, όπως η Αττική, για την οποία θα παρουσιαστεί το μακροχρόνιο σχέδιο, προκειμένου να μην την απειλήσει η λειψυδρία.
Ένα μεγάλο έργο για την λειψυδρία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. «Όχι ευκαταφρόνητη αλλά όχι ανησυχητική», είπε από το βήμα της ΔΕΘ για την κατάσταση με την επάρκεια στην Αττική , τονίζοντας πως 4 χρόνια με αντίστοιχα προβλήματα είναι δύσκολο να συμβεί.

