Για περιορισμένες παραστάσεις με ένα εντυπωσιακό ελληνικό καστ
Υποψήφια για Όσκαρ, σεναριογράφος, θεατρική συγγραφέας, ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτρια, αυθεντική και πολυτάλαντη, η Νία Βαρντάλος επιλέγει το ιστορικό θέατρο για να παρουσιάσει, πρώτη φορά στα ελληνικά, την παράστασή της «Μικρά όμορφα πράγματα».
Το συναρπαστικό έργο με τον αμερικανικό τίτλο «Tiny beautiful things», που σημειώνει μεγάλη καλλιτεχνική, εισπρακτική επιτυχία και έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές, θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου και αποτελεί θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος της Σέριλ Στρέιγιεντ, το οποίο μετέφρασε με φροντίδα, αγάπη και χιούμορ, και παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες.
Η παγκοσμίου φήμης δημοφιλής καλλιτέχνης Νία Βαρντάλος, των διάσημων σίκουελ «Γάμος αλά Ελληνικά», επιλέγει να πραγματοποιήσει έναν κύκλο ανοιξιάτικων περιορισμένων παραστάσεων, σε μετάφραση και συνσκηνοθεσία Σπύρου Κατσαγάνη, με πρωταγωνίστρια την ίδια κι ένα ισχυρό καστ Ελλήνων ηθοποιών, τους Δημήτρη Παπανικολάου, Δανάη Λουκάκη και Δημήτρη Κίτσο.