Φαίνεται ότι έχει βρει σύμμαχο κάποιον από τους συμβούλους της πολιτικής ηγεσίας
Σαν «ταύρος μαινόμενος εν υαλοπωλείω» αντέδρασε διευθύντρια στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μετά τις νέες αποκαλύψεις που δημοσίευσε η «Political»! «Κανένας δεν μπορεί να με κουνήσει εμένα από τη θέση μου και τους έχω όλους γραμμένους… (εκεί που δεν πιάνει μελάνι!)», φώναζε στο γραφείο της και οι φωνές της ακούστηκαν σχεδόν σε όλους τους ορόφους του υπουργείου.
Να υπενθυμίσουμε ότι η εν λόγω κυρία, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία με το θέμα ελέγχου των πρατηρίων υγρών καυσίμων, συνεργείων, πλυντηρίων και πάρκινγκ αυτοκινήτων, φαίνεται ότι έχει βρει σύμμαχο κάποιον από τους συμβούλους της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΥΜΕ, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να εγκριθεί το σχέδιο που έχει εκπονήσει, σύμφωνα με το οποίο ο έλεγχος των παραπάνω κλάδων από τον χώρο του αυτοκινήτου να πραγματοποιείται από ιδιωτική εταιρεία!
Ωστόσο, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έχει ήδη ενημερωθεί για τα σχέδιά της και μέχρι σήμερα τηρεί στάση αναμονής και υπομονής.

