Κόσμος

Καταρρέουν οι συγγενείς των αγνοούμενων του Boeing 777 (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)

boeing

Χάνονται οι ελπίδες για τους συγγενείς των 239 επιβατών της πτήσης του Boeing 777, καθώς το μόνο βέβαιο, μετά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Μαλαισίας, είναι ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν επιζώντες.

Οι συγγενείς κλήθηκαν για έκτακτη ενημέρωση και μεταφέρθηκαν με πτήσεις τσάρτερ στην Αυστραλία. «Με ενημέρωσαν ότι η βρετανική εταιρεία που έχει το δορυφόρο, έχει προχωρήσει περαιτέρω στις έρευνες χρησιμοποιώντας στοιχεία, που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί.Με βάση τα νέα στοιχεία, έχουμε το συμπέρασμα ότι το τελευταίο στίγμα της πτήσης του χαμένου Boeing, ήταν στον Ινδικό Ωκεανό. Σύμφωνα με τα νέα αυτά στοιχεία, η χαμένη πτήση, κατέληξε στον Ινδικό Ωκεανό. Οι αερογραμμές έχουνε επικοινωνήσει με τους συγγενείς των θυμάτων».

Σπαρακτικές σκηνές στα ξενοδοχεία, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι συγγενείς των θυμάτων.

Boeing

Οι αρχές κρατάνε μια γυναίκα, συγγενή των επιβατών.

boeing

Ένας μουσουλμάνος προσεύχεται κατά τη διάρκεια μιας διαθρησκευτικής εκδήλωσης για την εξαφανισμένη πτήση 370 του  Malaysia Airlines, σε ένα εμπορικό κέντρο στο Petaling Jaya έξω από το  Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία.

boeing

Ένας άνδρας καταρρέει στο άκουσμα των νέων ειδήσεων για τη μοιραία πτήση.

boeing 

Η μητέρα του αγνοούμενου Firman Chandra Siregar παρηγορείται από συγγενή στην Ινδονησία.

Boeing boeing

Μία γυναίκα από την Ινδονησία πενθεί στο αεοδρόμιο Soekarno Hatta στο Jakarta.

Boeing

Ένα κοριτσάκι στέκεται δίπλα από μια επιγραφή «Να έχετε ελπίδα» που γράφτηκε από το κοινό στο διεθνές αεροδρόμιο στο Sepang.

boeing

Μία συγγενείς λυγίζει από το κλάμα καθώς οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να της πάρουν συνέντευξη, στο διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου στο Πεκίνο, στις 8 Μαρτίου 2014.

boeing

Μια γυναίκα ακολουθεί μήνυμα σε τοίχο που αφορά από ένα μήνυμα το αγνοούμενο σκάφος με τους 239 επιβάτες, στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στη Sepang, στη Μαλαισία, στις 19 Μαρτίου.

boeing

Κινέζοι συγγενείς των αγνοούμενων επιβατών παρακολουθούν τις τηλεοπτικές ειδήσεις σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Πεκίνο, στις 10 Μαρτίου 2014. Οι συγγενείς των επιβατών στο Πεκίνο εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση κατά του φορέα με ένα χειρόγραφο τελεσίγραφο και μια αυτοσχέδια συνέντευξη Τύπου.

boeing

Μια οικογένεια καταφθάνει σε ξενοδοχείο κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.

boeing boeingboeing

Γράμματα στον πιλότο Zaharie Ahmad Shah, αρχηγό της  πτήση MH370, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την αλληλεγγύη στα μέλη της οικογένειας των επιβατών του αεροπλάνου.

boeing 

Κάτοικοι από το Βιετνάμ στέλνουν μηνύματα ελπίδας στις οικογένειες των επιβατών αλλά και στους ίδιους τους αγνοούμενους.

boeing 

Το μήνυμα που έστειλαν οι Μαλαισιανές αερογραμμές στους συγγενείς των θυμάτων

Boeing

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 


 

 



 

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa