Παρασκηνιακά

Μελωδική αυλαία στη ΔΕΘ – Ποιοι θα τραγουδήσουν

ΔΕΘ

Τελευταία ημέρα της επετειακής 80ής ΔΕΘ σήμερα και υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος για όσους δεν την επισκέφθηκαν ακόμη. Ο αγαπημένος Μιχάλης Χατζηγιάννης κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το συναυλιακό πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης και ανεβαίνει απόψε στις 21:30 στην υπαίθρια σκηνή στην Πύλη Τόξο, για να ταξιδέψει το κοινό με τα τραγούδια του. Μαζί του θα είναι και η Γεωργία Νταγάκη.

Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κοσμοράδιο.

Χθες βράδυ η Ελένη Φουρέιρα και οι Boys & Noise παρέσυραν τον κόσμο που περίμενε από νωρίς για να τους απολαύσει και ξεσήκωσαν με τους ρυθμούς τους τον συναυλιακό χώρο.

Οι «Μαγεμένες» και η έκθεση «Οι σημαντικότερες εφευρέσεις και τα μουσικά όργανα των Αρχαίων Ελλήνων» στο περίπτερο 3, το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας στο περίπτερο 1, η Cheap Art, το e-Gaming στο περίπτερο 17, η Συλλογή Αγωνιστικών Αυτοκινήτων στο περίπτερο 14, το 1ο Φεστιβάλ Μυστηρίου Θεσσαλονίκης «Mysticon» στο περίπτερο 8, 14 θεματικά αφιερώματα σε όλο το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο και πολλές ακόμα παράλληλες εκδηλώσεις σάς περιμένουν σήμερα μέχρι τις 22:00.

Διαβάστε περισσότερα στο: karfitsa.gr

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa