Πολιτική

Πόσες χιλιάδες ευρώ δίνει για ΕΝΦΙΑ ο Πάγκαλος;

Πάγκαλος

«Εισπράττω δύο συντάξεις, μία δικηγορική και μία βουλευτική. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό, αλλά είναι άλλο θέμα. Εν πάση περιπτώσει, η μία έχει περικοπεί κατά 65% και η άλλη κατά 51% και εκτός αυτού πληρώνω 9.000 ευρώ το χρόνο ΕΝΦΙΑ για μια περιουσία που δεν μου αποδίδει κανένα απολύτως εισόδημα» δήλωσε στο ΒΗΜΑ 99,5 ο Θ.Πάγκαλος.

«Είναι χωράφια που δεν καλλιεργούνται και οικόπεδα στην περιοχή της Ελευσίνας, οικόπεδα με ένα ερημωμένο σπίτι και κληρονομιές. Αλλά δεν μπορώ να πουλήσω τίποτα, γιατί τα πουλάω όλα και δεν βρίσκω αγοραστή.

«Είναι ευχής έργον να δώσεις ένα ακίνητο (στο Δημόσιο), να του πεις εκτίμησέ το με βάση τις αντικειμενικές αξίες που υπάρχουν και μετά απάλλαξέ με από όσα βάρη έχω. Πάρα πολύς κόσμος θα έβρισκε μια διέξοδο έτσι. Υπάρχει από πολύ κόσμο, κυρίως από επιχειρήσεις με πολλά και μεγάλα ακίνητα σε αξιόλογες τοποθεσίες, οι οποίες έχουν χρεοκοπήσει και δεν γίνεται καμία διαδικασία εκτός από την πτωχευτική, που έχει πάρα πολλά προβλήματα και δεν λένε να διορθώσουν εδώ και καιρό.

Διαβάστε περισσότερα στο: karfitsa.gr

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa