Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τον εμβληματικό ελληνορθόδοξο ναό της πόλης και συναντήθηκε με τον Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό
Μια ιδιαίτερη στάση περιλάμβανε το πρόγραμμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, κατά την παρουσία του στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.
Ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε τον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, έναν από τους σημαντικότερους ναούς της ομογένειας στην Καλιφόρνια, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει έναν παλιό του φίλο.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Χ, συναντήθηκε με τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό, κάνοντας λόγο για μια ξεχωριστή στιγμή κατά την επίσκεψή του στην αμερικανική μεγαλούπολη.
«Κατά την επίσκεψή μου στο Λος Άντζελες, είχα την ευλογία να επισκεφθώ τον εντυπωσιακό Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, όπου συνάντησα τον παλιό μου φίλο, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό», έγραψε χαρακτηριστικά.

