Το δεύτερο παιδί τους, την κόρη τους, στην οποία θα δώσουν το όνομα Lilibet υποδέχθηκαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει στις αρχές του 2021 ότι περιμένουν τον δεύτερο «καρπό» του έρωτά τους με τη Μέγκαν Μαρκλ να έχει μια αποβολή το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, στην κοινή τους συνέντευξή στην Όπρα Γουίνφρεϊ είχαν φανερώσει πως το φύλο θα είναι κορίτσι και σύμφωνα με το Elle, σήμερα 6 Ιουνίου ανακοίνωσαν μέσω του Archewell ότι πριν από δύο ημέρες, στις 4 Ιουνίου δηλαδή, καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, καλωσορίζουν την κόρη τους, τη Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor, στον κόσμο. Η Λίλη γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 11:40 π.μ. στην έμπιστη φροντίδα των γιατρών και του προσωπικού στο Santa Barbara Cottage Hospital στη Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια.

Ζύγιζε 7 λίβρες και 11 ουγγιές (περίπου 3 κιλά και 400 γραμμάρια). Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι υγιή και καλά και είναι στο σπίτι. Η Lili πήρε το όνομά της από τη γιαγιά της, την Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα, της οποίας το οικογενειακό ψευδώνυμο είναι Lilibet. Το μεσαίο όνομά της, Diana, επιλέχθηκε για να τιμήσει την αγαπημένη της γιαγιά, την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, το οποίο έχει επίσης, έναν δίχρονο γιο που ονομάζεται Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ο Δούκας και η Δούκισσα σας ευχαριστούν για τις θερμές ευχές και τις προσευχές σας καθώς απολαμβάνουν αυτή την ξεχωριστή στιγμή ως οικογένεια».