Το παλιό ενάντια στις καινούριες συνθήκες

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα που σας αφορούν είναι πολύ καλύτερα αυτή την εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να έχετε πιο ήρεμη στάση απέναντι στις διαφορετικές επιθυμίες και πορείες των άλλων. Είναι σίγουρο ότι είστε πολύ ανυπόμονοι και αυτό θα σας δημιουργήσει τριγμούς στις σχέσεις σας, αλλά και στις οικονομικές σας συναλλαγές. Οι σκέψεις σας δεν είναι πάντα οι πιο σωστές, όταν μάλιστα αρνείστε να ακούσετε και τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά απαιτητική, κυρίως στις  επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Θα διαμορφωθούν καινούριες συνθήκες, που μάλλον θα σας πιέσουν πάνω από τις δυνατότητες σας. Σχέσεις που δεν σας εκφράζουν πλέον, θα φύγουν σταδιακά από την ζωή σας, ακόμη και αν πρέπει να πονέσετε για αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από την πρόσφατη έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις σας και γενικότερα πιο παρατηρητικοί σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Αξιοποιήστε ένα οικονομικό θέμα, που από ότι φαίνεται θα ολοκληρωθεί με πολύ καλές συνθήκες. Βέβαια να είστε προσεκτικοί σε άτομα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, τις μέρες αυτές, λόγο της πρόσφατης έκλειψης Ηλίου, δεν είστε στην καλύτερη ψυχολογία. Έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις και να πικραίνεστε με θέματα που αφορούν και το παρελθόν. Βέβαια θα γλυκαίνουν σιγά σιγά οι καταστάσεις, με την παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο.

ΛΕΩΝ

Ένα μήνυμα από το σύμπαν που επαναλαμβάνεται εδώ και αρκετό καιρό είναι, ότι πρέπει να δείτε με προσοχή, αυτούς που μοιράζεστε την ζωή σας. Θα βρεθείτε λοιπόν σε έναν προβληματισμό, πολύ γνώριμο για σας πλέον, αν τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας, σας δίνουν χαρά, ή σας γεμίζουν με άσχημα συναισθήματα. Είναι σίγουρο ότι θα κάνετε ένα χρήσιμο ξεκαθάρισμα αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το δύσκολο αλαλούμ που υπάρχει στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή, σας έχει κουράσει αρκετά και σας έχει προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα. Όμως θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα στην αρχή της εβδομάδας, που θα βοηθήσουν αρκετά, στο να ανανεώσετε τις δυνάμεις σας και να πάρετε την ρεβάνς  συναισθηματικά και οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, οι μέρες αυτές ευνοούν τις επαναφορές προσώπων από το παρελθόν, κυρίως άτομα που σας άφησαν μία γλυκόπικρη γεύση, όταν έφυγαν από την ζωή σας. Με τον Κρόνο να δεσπόζει στον συναισθηματικό σας τομέα, φανερώνει την επιτακτική στροφή που οφείλετε να κάνετε, για να προχωρήσετε με πιο ωριμότητα στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή να δείτε την πραγματική αξία ων πραγμάτων γύρω σας, να φροντίσετε τον εαυτό σας και να απομακρυνθείτε από ότι σας γεμίζει αρνητικά συναισθήματα. Εδώ να τονίσω, ότι οι σταθερές σχέσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αυτή την περίοδο, αλλά θα εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή, θα περάσει με κάποιες επικοινωνιακές εντάσεις, κυρίως με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Είναι επίσης μία περίοδος, που θα υπάρξουν επιστροφές με πρόσωπα από το παρελθόν, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε και να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να παίξουν επικίνδυνα παιχνίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας δίνετε μία καλή ώθηση στα συναισθηματικά σας. Όσο για τον τομέα των οικονομικών σας, σίγουρα θα υπάρξει μία έντονη δραστηριότητα και ίσως να μην μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας, αλλά και το βάρος νέων εξόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, είναι ένα δύσκολο πέρασμα γεμάτο από ανασφάλειες και σκέψεις που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλαγές κατοικίας, αλλά και ένα εσωτερικό [ξερίζωμα] που θα σας πάει σε άλλες συνθήκες ζωής. Είναι η στιγμή να πάρετε στα χέρια σας την ζωή σας, κάτι που θα σας πονέσει στην αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύς, συνεχίζει ακόμη μία εβδομάδα, που θα έχετε αναβολές και κακή κρίση. Ίσως μάλιστα θελήσετε να απομακρυνθείτε για λίγο από τις καθημερινές σας δραστηριότητες και να αναζητήσετε μία ήσυχη γωνιά να πάρετε εκ νέου τις δυνάμεις σας, που μάλλον σας στέρησαν κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον σας.