Εκτός απ’ τις μεταγραφές που… έρχονται (Ρούμπεν Πέρεθ, αριστεροπόδαρος στόπερ, εξτρέμ), στον Παναθηναϊκό προχωρούν με σταθερά βήματα και τις υποθέσεις των αποχωρήσεων των παικτών που δεν υπολογίζονται απ’ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στους Γιουνούς Σανκαρέ, Γιασίν Αγιούμπ και Χουάν Περέα.

Για τον Σανκαρέ υπάρχει ήδη πρόταση ομάδας του εξωτερικού κι απ’ τη στιγμή που ο Σενεγαλέζος μέσος δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πλάνων του Γιοβάνοβιτς, εξετάζει πολύ πιο σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης. Υπάρχουν πλέον διαπραγματεύσεις, το όλο θέμα προχωράει σταθερά και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις γύρω απ’ την αποχώρηση του 32χρονου χαφ. Για τον Αγιούμπ υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον της αιγυπτιακής Ζάμαλεκ κι ακόμη μίας ομάδας απ’ την Τουρκία, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να πιέζουν για να βρεθεί λύση όσον αφορά την αποδέσμευσή του, προκειμένου να γλιτώσουν ένα μεγάλο μέρος απ’ το συμβόλαιό του που έχει διάρκεια έως το 2023 και μαζί με την εφορία ξεπερνάει (ως υπόλοιπο) το 1 εκατ. ευρώ.

Τέλος, σε ότι αφορά τον Περέα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Παναθηναϊκό είναι θετικοί να τον παραχωρήσουν ως ελεύθερο τις επόμενες ημέρες, κρατώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης 35%.