Η εβδομάδα των αντιφάσεων.

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από έντονες αστρολογικές όψεις, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, ολοκληρώνει τις εξελίξεις των ημερών.  Στις 21/9, στο ζώδιο των Ιχθύων, η Πανσέληνος θα έχει σαν βοηθητική «σφήνα», τον πλανήτη Πλούτωνα, όπου θα μπει βοηθητικά μεταξύ της Σελήνης και του Ήλιου, που βρίσκονται σε αντίθεση μεταξύ τους. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της υπέρβασης, της αναγέννησης και του «θανάτου», όχι της φθοράς του σώματος, αλλά της αναγκαστικής φθοράς των πραγμάτων, γεγονότων, προσώπων, μέχρι να συμβεί η ολική επανεκκίνηση και αναγέννηση.  Έτσι, σε αυτή την χρονική περίοδο, θα υπάρξουν νέα δεδομένα, καινούριες εξελίξεις, αλλά πρωτίστως πρέπει να τελειώσει και να κλείσει ένας κύκλος, με ότι αυτό σημαίνει. Γενικότερα το διάστημα αυτό, θα υπάρχουν αντικρουόμενες πλανητικές όψεις, που από την μία θα συμβούν ανανεωτικές τάσεις, από την άλλη θα υπάρξουν σοκαρίστηκες ειδήσεις, αλλά και πόλωση μεταξύ των σχέσεων.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά σημαντική για τις σχέσεις σας, αλλά και τις συνεργασίες σας. Ίσως μάλιστα καταλάβετε ότι τα συναισθήματα σας πρέπει να περάσουν από [κρίση], για να   πάρετε τις οριστικές αποφάσεις. Μία επαγγελματική πρόταση, μία συνεργασία, μία επιλογή στον εργασιακό χώρο, θα καθορίσει την επόμενη περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινά μία απαιτητική εβδομάδα για σας, με τον πλανήτη κυρίαρχο του ζωδίου σας, Αφροδίτη, να βρίσκεται εκ διαμέτρου απέναντι σας και να βάλλεται από τον πλανήτη Ουρανό. Είναι ένα στοιχείο αρκετά δύσκολο, βάζοντας μία ρευστότητα στις σχέσεις σας, αλλά και στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και το τελευταίο διάστημα πιέζεστε αρκετά με τα επαγγελματικά σας, την οικογένεια και γενικότερα με θέματα προσαρμογής, θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα και κάποιοι βοηθητικοί παράγοντες. Μια ευκαιρία στην αρχή της εβδομάδας, θα σας ανεβάσει την ψυχολογία, αλλά μην ανοιχτείτε ακόμη σε νέες δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι αρκετά δυσκολονόητη για σας. Από την μια παίρνετε θετικά μηνύματα για κάποιες πνευματικές σας προσπάθειες, από την άλλη η εστία και γενικότερα εκεί που εναποθέτετε τα συναισθήματα σας, υπάρχει ένα παγερό τείχος.  Γενικότερα κρατήστε μικρό καλάθι σε κάθε προσωπική σας σχέση.

ΛΕΩΝ

Εναλλάσσονται τα θετικά με τα αρνητικά γεγονότα όλη την διάρκεια της εβδομάδας και αυτό σας κάνει να νιώσετε ψυχολογική εξάντληση. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει που θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα, αν δεν φύγει αυτή η εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, οι μέρες αυτές είναι πολύ ιδιαίτερες, εφόσον η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, [φωτίζει] τις σχέσεις σας. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η στιγμή είναι μία [αποκάλυψη] των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας, όπως επίσης θα [συναντήσετε] καλά κριμένα μυστικά ή συμπεριφορές που δεν περιμένατε από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι μία αρκετά ενεργή περίοδος σε θέματα οικονομικών υποθέσεων, αλλά και εκκρεμοτήτων με το δημόσιο και άλλων οργανισμών, τραπεζών κ.λ.π. Υπάρχει λοιπόν μία έντονη ενασχόληση με στρεσογόνες υποθέσεις, όπου με μία καλή διαχείριση θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη υποθέσεις που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα δεν είναι και η πιο εύκολη εβδομάδα για σας. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, είναι ένδειξη των συναισθηματικών σας μεταπτώσεων, κυρίως σε εσάς που βρίσκεστε στο Β δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αν και η Πανσέληνος ευνοεί τους γεννημένους 20 – 21 – 22 Νοεμβρίου, για τους υπόλοιπους τα πράγματα δεν θα είναι χαλαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτήν την εβδομάδα σας χαρακτηρίζει η ενασχόληση σας με ένα ακίνητο, ή με θέματα της οικογένειας σας. Θα χρειαστεί μάλιστα να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις, που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να γίνουν μεμονωμένα από εσάς, αλλά θα ζητήσετε και θα σας δοθεί, η βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει πολύ επικοινωνιακούς, με διάθεση μετακινήσεων, αλλά και επιτυχιών μέσα από πνευματικές ενασχολήσεις. Βέβαια οι μέρες αυτές κρύβουν μία παραφωνία που αφορά την προσωπική σας ζωή και τα όνειρά σας, εφόσον θα δείτε να κινδυνεύουν από την ανειλικρίνεια κάποιων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχετε μία κακή διάθεση, πολλές φορές χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ίσως μάλιστα να νιώσετε ότι δίνετε στους άλλους πολλά περισσότερα από ότι σας προσφέρονται και μέσα από αυτή την ανισότητα, νιώθετε ότι πρέπει πολλά να αλλάξουν εδώ και τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, την Τρίτη 21/9, θα είναι μία έκρηξη γεγονότων που θα σας φέρουν αρκετή αμηχανία, στο πως θα διαχειριστείτε τις προκλήσεις με τους άλλους. Τα οικονομικά σας, θα μπουν και εκείνα σε μία στρεσογόνα περίοδο, αλλά θα σας δοθεί αρκετή βοήθεια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.