Αυτή η εβδομάδα θα δώσει μία θετική ώθηση στις ζωές μας, θα απαλύνει τις εντάσεις και θα φροντίσει να ξεπεραστούν πολλοί καθημερινοί προβληματισμοί μας.

ΚΡΙΟΣ

Μία καλύτερη εβδομάδα αυτή για εσάς τους Κριούς, εφόσον θα απολαύσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη στην νέα της θέση, αυτή του Τοξότη, έχει να σας δώσει μία συμβατή με εσάς ενέργεια, αλλά και να εξαλείψει τις στενάχωρες στιγμές των περασμένων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετό άγχος. Βρίσκεστε σε μία περίοδο όπου ετοιμάζονται εκ νέου αλλαγές, τόσο προσωπικές , όσο και επαγγελματικές, όπου θέλετε να κάνετε το καλύτερο, αλλά θα πρέπει να ρίξετε την ταχύτητα, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντέξετε την πίεση των ημερών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, βρίσκεστε ενεργοί συναισθηματικά και μάλιστα βάζετε νέες βάσεις σε θέματα που νιώθετε καλά μέσα εκεί. Για άλλους θα υπάρξουν καλές προσωπικές ευκαιρίες, για άλλους θα υπάρξουν νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, όπου όλα θα έχουν μία καλή πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα γλυκάνει κάποιες καταστάσεις, όπου θα μπορέσετε να βάλετε σε μία τάξη την καθημερινότητα σας. Επαγγελματικές προτάσεις που είχαν καθυστερήσει, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Το Σαββατοκύριακο, 16 -17 /10, θα εμφανιστούν οικονομικά οφέλη, που θα σας δώσουν μία θετική ανάσα.

ΛΕΩΝ

Ξεκινά η εβδομάδα με θετικούς κραδασμούς, εφόσον η Αφροδίτη στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, στο ζώδιο του Τοξότη, σας βοηθά να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Η επικοινωνία σας γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και το Σαββατοκύριακο, 16 – 17/10, θα συμβεί κάποιο γεγονός που θα σας δώσει μία νότα αισιοδοξίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, θα μπορούσα να πω ότι περνάτε μία περίοδο που οι έγνοιες σας εστιάζονται περισσότερο, στη οικονομική σας σταθερότητα, αλλά και τον τρόπο που εισπράττετε τα συναισθήματα των άλλων. Έχετε αρκετά παράπονα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και  αντιλαμβάνεστε τις ψεύτικες συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, θα είναι η συνέχεια μίας πολυτάραχης περιόδου, που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε αρκετά πράγματα λόγο των πολλών γεγονότων που συμβαίνουν συγχρόνως. Η συμβουλή μου είναι να απολαύσετε τα καλά που συμβαίνουν και αφήστε τα ερωτηματικά της ζωής σας, για αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολλές οικονομικές δυνατότητες και μάλιστα θα σταθεροποιήσετε κάποιες υλικές σας επιθυμίες. Από την άλλη, η πολυαστρία στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σας βάζει στην διαδικασία να σκέφτεστε κάποια πράγματα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας, μία διαδικασία που για πολλούς από εσάς θα είναι επίπονη, αλλά αναγκαία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, αυτή η εβδομάδα, θα λειτουργήσει πολύ υποστηρικτικά για την προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη πλέον στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί πολύ καλές όψεις με τον Κρόνο, αλλά και τον ανάδρομο Ερμή, οπότε και αναπτύσσονται πολύ καλές συναισθηματικές προϋποθέσεις, όπου θα στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεννόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, θα υπάρξουν καλές προοπτικές στα οικονομικά σας, έως το τέλος της εβδομάδας, κάτι που μάλιστα το περιμένατε. Επίσης, θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μία σειρά κάποιες επαγγελματικές σας δραστηριότητες, που από ότι φαίνεται θα γίνουν με χρονοκαθυστέρηση, οπότε μην αγχώνεστε να τελειώσουν άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, είναι γεμάτη από θετικές προκλήσεις, όπου θα έχουν και πνευματικές προεκτάσεις. Ίσως μάλιστα να κάνετε και μία νέα γνωριμία, που θα έχετε την αίσθηση ότι γνωρίζεστε από παλιά. Το Σαββατοκύριακο 16 – 17/10, θα έχετε την ευκαιρία να δεχτείτε την εύνοια από πρόσωπα, που είναι κλειδί για μία υπόθεση που σας αφορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας του Ιχθύες, θα υπάρξουν συναισθηματικές και οικονομικές ανακατατάξεις, κάτι που συμβαίνει αυτή την περίοδο σε μεγάλη συχνότητα. Βέβαια μία βοήθεια που θα έρθει μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, ή από πρόσωπο που είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σας, θα σας δώσει φτερά για να προχωρήσετε, στην κατά τα άλλα, απαιτητική αυτή περίοδο.