Ο Βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός σε συνέντευξή του στον ιστότοπο ψυχαγωγίας «The Playlist» απαντώντας σε ερώτημα για πιθανό σίκουελ της ταινίας «Τζόκερ», δήλωσε πως «υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε με αυτόν τον τύπο και θα μπορούσαμε να τον εξερευνήσουμε περισσότερο. Αλλά αν θα το κάνουμε ποτέ; Δεν ξέρω».

Ο ηθοποιός περιέγραψε τον εμβληματικό χαρακτήρα ως «έναν ενδιαφέροντα τύπο» που και προφανώς θα τον ενδιέφερε να τον αναβιώσει.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα πάντως, ο Τοντ Φίλιπς, δημιουργός του «Τζόκερ», δουλεύει αυτή την εποχή το σίκουελ της ταινίας, ενώ πολλά μέσα αναφέρουν ότι  η «Warner Brothers» έχει ήδη στον σχεδιασμό της τη νέα ταινία «Τζόκερ».

Η ταινία κυκλοφόρησε το 2019, με εισπράξεις πάνω από 1000.000.000 δολάρια και κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ ο Χοακίν Φίνιξ, απέσπασε το  Α΄Βραβείο Ανδρικού Ρόλου υποδυόμενος τον Άρθουρ Φλεκ aka Joker, έναν αποτυχημένο κλόουν ο οποίος λόγω των κοινωνικών ανισοτήτων και των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει, βυθίζεται σε έναν κόσμο παραφροσύνης, βίας και ανομίας.

 

 

.