Στη σύλληψη ενός 45χρονου καθηγητή προχώρησε το τμήμα Ανηλίκων, έπειτα από τη σοβαρή καταγγελία ενός 11χρονου κοριτσιού για παρενόχληση, μέσα στην τάξη του σε σχολείο του στο Μοσχάτου.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, το κορίτσι είχε μείνει τελευταίο στην αίθουσα και μάζευε τα πράγματά του, όταν ο 45χρονος καθηγητής, σύμφωνα πάντα με τις αστυνομικές πηγές, πλησίασε το παιδί από πίσω και του είπε: «Έλα να σου κάνω μασάζ», ενώ στη συνέχεια άρχισε να χαϊδεύει την 11χρονη στον λαιμό και την πλάτη χωρίς να διστάσει να της πει: «Bγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε στο θρανίο».

Το 11χρονο κορίτσι αντέδρασε και στη συνέχεια πήγε στο γραφείο του διευθυντή και περιέγραψε όσα είχαν γίνει. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι γονείς του παιδιού, έκαναν καταγγελία και οι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων συνέλαβαν τον 45χρονο καθηγητή.

Από την έρευνα που έγινε, προέκυψαν στοιχεία ότι ο εκπαιδευτικός είχε προκαλέσει και άλλα παράπονα με τη συμπεριφορά του. Συγκεκριμένα, υπήρχαν διαμαρτυρίες μαθητριών για σεξιστική συμπεριφορά του καθηγητή, καθώς τις σήκωνε στον πίνακα και τις κοίταγε με “περίεργο” τρόπο.  Το Σάββατο ο 45χρονος καθηγητής, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σήμερα Δευτέρα, δικάζεται στην Ευελπίδων. Πάντως, σύμφωνα πάντα με  τις αστυνομικές  πηγές,  ο 45χρονος, ο οποίος είναι ανύπαντρος, φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.