Τι λένε τα «στρατόπεδα» στο ΚΙΝΑΛ για αναβολή της εσωκομματικής κάλπης.

Η ημερομηνία των εκλογών δεν φαίνεται να είναι υπό διαπραγμάτευση.

Είναι κάτι που δεν το θέλουν, όπως τουλάχιστον μεταφέρει το iefimerida.gr, ούτε από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, ούτε από την πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδου ώστε να μην χαθεί το θετικό momentum που αναμφίβολα έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έγινε μια σχετική συζήτηση μεταξύ του Γιάννη Παναγόπουλου εκ μέρους του επιτελείου Παπανδρέου με τον Ανδρέα Λοβέρδο και διεφάνη ότι κανένα από τα δύο «στρατόπεδα» δεν επιθυμεί αναβολή.

Από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη σημειώνουν πως αν τεθεί κάποιο αίτημα θα συζητηθεί στην επιτροπή που είναι επιφορτισμένη με το διαδικαστικό και οργανωτικό κομμάτι.

Από την άλλη πλευρά, συνεργάτες του Παύλου Χρηστίδη συζητούσαν ζήτημα αναβολής των εσωκομματικών εκλογών, αν και ο ίδιος δεν ανοίγει ακόμα τα χαρτιά του.

Από την πλευρά του Χάρη Καστανίδη δεν σχολιάζουν τα περί αναβολής, ενώ και στο επιτελείο του Παύλου Γερουλάνου αποφεύγουν να μπουν σε σχετικές συζητήσεις.

Το βέβαιο είναι ότι το 40ήμερο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά θα τελεστεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, μία εβδομάδα πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου.