Με 42 μαχαιριές σε όλο της το σώμα, δολοφόνησε ο δράστης την 75χρονη νονά του, στην Νέα Ιωνία Βόλου. Θυμίζετε ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο αποθήκης άλλου ενοίκου της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για άγριο έγκλημα, αφού ο δράστης έβαλλε με 42 μαχαιριές κατά του θύματος, ενώ στη συνέχεια τύλιξε τη σορό σε κλινοσκεπάσματα και τη μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας της Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί δε διαπίστωσαν να έχει γίνει παραβίαση στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος τόσο στον όροφο, όσο και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα. Ο δράστης μετά το έγκλημα, γύρισε στο σπίτι του και κοιμήθηκε, χωρίς να πει τίποτα στη γυναίκα του.

Την επόμενη μέρα, ο 39χρονος, που θεωρήθηκε ύποπτος για τη δολοφονία, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.  Προς το παρόν Διαφεύγει όμως της σύλληψης. Οι αρχές συνεργάζονται με τη σύζυγό του, αλλά δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.