Σε μία λαμπερή τελετή στο εστιατόριο St’ Astra στην Αθήνα η εταιρία The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar βραβεύτηκε  για 3η συνεχόμενη χρονιά στα Estia Awards 2022, στο θεσμό που αναδεικνύει τις πιο αξιόλογες εξελίξεις, τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες και τους  σημαντικότερους πρωταγωνιστές της ελληνικής αγοράς αλυσίδων και  ομίλων εστίασης.

Το brand The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar απέδειξε πως παραμένει ένας ισχυρός παίκτης στο χώρο της εστίασης και έλαβε συνολικά 4  διακρίσεις. Οι εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις σε σουβλάκια, τα φρέσκα και  ποιοτικά υλικά, το μοντέρνο και φιλικό interior design με επίκεντρο την  ψησταριά και την ανοιχτή κουζίνα και η άψογη εξυπηρέτηση του  καταναλωτή οδήγησαν την κριτική επιτροπή να ξεχωρίσει και να βραβεύσει  για 3η συνεχόμενη χρονιά την εταιρία στην κατηγορία Best in Souvlaki.

Το βραβείο παρέλαβε ο εμπνευστής και ιδρυτής του The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar κ. Γιάννης Τζανακάκης, ο οποίος τόνισε τη συμβολή  και σπουδαιότητα της εστίασης στην οικονομία της χώρας παρά τις  δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ενώ επισήμανε πως η συγκεκριμένη  βράβευση αποτελεί επίτευγμα των προσπαθειών των 400 εργαζομένων της  εταιρείας. Για τις καινοτόμες λύσεις και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών η  αλυσίδα τιμήθηκε με το gold βραβείο στην κατηγορία Tech Smart. H κα Χριστιάνα Μανταλβάνου, Head of Marketing & Communication δεσμεύτηκε ότι η εταιρία θα συνεχίσει να πρωτοπορεί στα τεχνολογικά επιτεύγματα με  στόχο τη βέλτιστη λειτουργία των καταστημάτων και την άριστη και  ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών.

Στη κατηγορία Strategic Growth η εταιρία κέρδισε το bronze βραβείο και στη  σκηνή της απονομής ανέβηκε ο κ. Θεόδωρος Τσούφης, Franchise & Business Development Manager, ο οποίος αναφέρθηκε στα σταθερά, σχεδιασμένα και  οργανωμένα βήματα ανάπτυξης που κάνει η εταιρία, ενώ μίλησε και για την  επέκταση του brand στην αγορά της Κύπρου εντός του 2022. Στη συνέχεια, ο C.O.O. της εταιρίας, κ. Γιάννης Κοντακιώτης παρέλαβε το  bronze βραβείο για την κατηγορία Service, δηλώνοντας περήφανος για το  Λύκο και τη συγκεκριμένη διάκριση, η οποία έρχεται για 1η φορά και  αποτελεί επιστέγασμα της σκληρής και συγκροτημένης δουλειάς.