Ενταση επικρατεί αυτή την ώρα στα Εξάρχεια με τους νεαρούς να έχουν πετάξει βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να καθαρίσουν την πλατεία Εξαρχείων από τους νεαρούς που βρίσκονται εκεί και γι’ αυτό υπάρχει ένταση στα στενά γύρω από την πλατεία Εξαρχείων με κάποιους, μάλιστα, να καίνε και κάδους, άλλους να έχουν σπάσει μάρμαρα και να τα πετάνε στους αστυνομικούς και άλλους να πετάνε πέτρες.

Νωρίτερα, η πορεία στη μνήμη για τα 13 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, ολοκληρώθηκε ειρηνικά, όμως, αμέσως μετά αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων. Στην πορεία έλαβαν μέρος τουλάχιστον 5.000 διαδηλωτές, όμως καθ’ όλη τη διάρκεια, την πορεία επιτηρούσαν περίπου 3.500 αστυνομικοί που έκαναν το κέντρο να βρίσκεται σε ασφυκτικό κλοιό.

Και ενώ αρχικά φάνηκε πως δεν θα υπήρχαν καθόλου επεισόδια, ξαφνικά μεγάλη μάζα των διαδηλωτών κινήθηκε προς την περιοχή των Εξαρχείων. Εκεί, μικρή ομάδα διαδηλωτών ξέφυγε από το γενικότερο σύνολο και δημιούργησε κάποιες μιροεντάσεις βάζοντας φωτιές σε κάδους.