Ο Ανέστης Βλάχος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 24 Αυγούστου, και πέντε μήνες αργότερα, στις 24 Ιανουαρίου 2022, αναμένεται να μπει οριστικό τέλος στο θρίλερ που έχει δημιουργηθεί με τη διαθήκη του.

«Πληροφορηθήκαμε και εμείς μέσω του δικηγόρου μας το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24 Ιανουαρίου. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι η περίφημη διαθήκη κατατέθηκε αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα μου, στις 2 Σεπτεμβρίου, και ενώ δεν είχε γνώση κανένα από τα μέλη της οικογένειάς μας.

Η διαθήκη κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ., που με αυτά τα αρχικά δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζουμε από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου» ανέφερε στην εφημερίδα «Espresso» ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Ηρακλής Βλάχος.

Ηρακλής Βλάχος: «Βρήκαν κάποιον εύκαιρο στον δρόμο και θα του είπαν να καταθέσει μία διαθήκη»
Ο Ηρακλής Βλάχος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα του και τον άνδρα που έπαιξε ρόλο στο θρίλερ για την περιουσία του αείμνηστου ηθοποιού.

«Ο Κ.Σ είναι κάποιος που βρήκαν εύκαιρο στον δρόμο και θα του είπαν αν μπορεί να καταθέσει μία διαθήκη και πήγε και τη κατέθεσε. Δεν μπορώ να δώσω πιο σοβαρή απάντηση γιατί όλο αυτό είναι γελοίο. Θα χαρώ να τον γνωρίσω και να τον κεράσω καφέ τον Κ.Σ. Είναι μια σοβαρή συζήτηση πάνω σε ένα γελοίο στήσιμο» ανέφερε ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού.

«Δεν είναι αυτές πρακτικές του πατέρα μου. Από έρευνα, είδα ότι ο πατέρας μου δεν είχε δηλώσει περιουσιακά στοιχεία ούτε στο κτηματολόγιο ούτε στο υποθηκοφυλακείο» συμπλήρωσε