Το ύστατο χαίρε απέδωσαν συγγενείς και φίλοι στον Γιώργο Τράγκα, που έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον κορωνοϊό.

Η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, συντετριμμένη, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Να σημειωθεί ότι η Μαρία Καρρά είχε προσβληθεί και εκείνη από κορωνοϊό και πλέον έχει αναρρώσει.

Παρόντες στο τελευταίο «αντίο», ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Γιάννης Δημαράς, ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο Νίκος Νικολόπουος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας και πολλοί άλλοι.

Εκεί και ο Γρηγόρης Πετράκος, τον οποίο εντόπισε ο φακός χωρίς τη μάσκα, όχι μόνο κατά την προσέλευσή του στην εκκλησία, όπου δεν υπήρχε συνωστισμός, αλλά και αργότερα, όταν το πλήθος ήταν πυκνό και άπαντες φορούσαν μάσκα.

«Με τον Γιώργο Τράγκα ξεκινήσαμε μαζί τη δημοσιογραφία πριν από περίπου 50 χρόνια. Είμαστε φίλοι και ανταγωνιστές. Εκείνος στη ”Βραδυνή”, εγώ στην ”Απογευματινή”. Δεν ξέρει κανείς ότι πίσω από το σκληρό, προκλητικό και καταγγελτικό πρόσωπο του Τράγκα κρυβόταν μια τρυφερή ψυχή, μια ψυχή παιδιού, θα έλεγα. Τον έχω δει να κλαίει σε ρεπορτάζ, τον έχω δει να παρατάει το ρεπορτάζ για να βοηθήσει ανθρώπους. Διαφωνούσαμε σε πολλά πράγματα, πολιτικά και ιδεολογικά. Εφυγε νωρίς και άδικα. Είχε ακόμα πολλά να δώσει. Καλό Παράδεισο» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Χαρδαβέλλας.