«Η οικογένειά του δεν είχε εμβολιαστεί, η γυναίκα του, αυτός και τα δύο τους παιδιά. Δεν ξέρω τι έφταιξε πρώτα… Άργησε να πάει στο νοσοκομείο, ήταν ανεμβολίαστος, δεν ήταν καλή η διαχείριση που έγινε στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Είναι πολλά τα ερωτήματα».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον αδερφό του 41χρονου ιερέα για την περιπέτεια του τελευταίου, με τον κορωνοϊό.

Ο άτυχος ιερέας, άφησε την τελευταία του πνοή στου Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε την Τρίτη, έχοντας προηγουμένως διασωληνωθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου. Νόσησε προ ημερών από κορωνοϊό, αλλά η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες.

Νόσησε λίγο μετά τα Χριστούγεννα, με τον αδερφό του ιερέα να τονίζει: «Πήγε σε έναν ιδιώτη γιατρό που τον δέχτηκε παρά το γεγονός ότι ήταν θετικός. Εκεί υπάρχει ένα ερωτηματικό ακόμα κατά πόσο τον καθησύχαζε να μην πάει στο νοσοκομείο». Ο ιερέας επιστρέφει στο σπίτι, με τη δύσπνοια να είναι μεγάλη, όμως δεν πήγε στο νοσοκομείο.

«Όταν πήγε στο νοσοκομείο είχε ακροαστικά και η ακτινογραφία δεν ήταν καλή. Κάτι γίνεται λάθος, κάποια διάγνωση δεν έγινε σωστά. Ο γιατρός έπρεπε να του συστήσει να πάει στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε ο αδερφός του ιερά.

Ο ιερέας διασωληνώθηκε την περασμένη Τρίτη και τελικά υπέκυψε.