Ξεκινά μία πιο ήρεμη εβδομάδα, για τον μήνα Φεβρουάριο, όπου η συνεχόμενη σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Αιγόκερω, γλυκαίνουν τις καταστάσεις, εφόσον δέχονται θετική επιρροή από τον Ποσειδώνα. Η μοναδική πλανητική παραφωνία, που θα πρέπει να προσέξουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), είναι εκείνη μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού, όπου, η επικοινωνία γίνεται επικίνδυνα απρόσεκτη, όπως επίσης θα ακούσουμε και πάλι για πολλά ατυχήματα.

ΚΡΙΟΣ

Για σας, αυτή η εβδομάδα έχει μία αρκετά μεγάλη γκάμα πληροφοριών, που κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε και το απαιτούμενο ξεσκαρτάρισμα. Είναι η εβδομάδα των συζητήσεων και των διαφορετικών απόψεων όπου, για να προχωρήσετε πιο κάτω, θα πρέπει πάνω από όλα, να βάλετε τα όρια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, χρειάζεται να προσέξετε την επαγγελματική σας θέση και γενικότερα την εικόνα σας προς τα έξω. Είστε και πάλι ένα από τα 4 ζώδια, που θα πρέπει να προσέξετε τις πληγές που σας βαραίνουν, ώστε να φτάσετε σε ένα σημείο, να ολοκληρωθεί η [μεταμόρφωση] σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν οικονομικές υποθέσεις που θα κλείσουν και θα μπουν σε σειρά. Βρίσκεστε σε μία αρκετά καλή στιγμή που θα πρέπει να επωφεληθείτε οικονομικά και όχι να σαμποτάρετε την εξέλιξη σας πάνω σε αυτό τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική διάθεση συνεχίσει να έχει θέση στην ζωή σας, αλλά αυτή την φορά, την μεγαλύτερη ένταση την δέχονται οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να βάλετε μία σειρά και να μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια, σε πρόσωπα που δεν εμπιστεύεστε και θέλουν με κολακείες να σας εκμεταλλευτούν.

ΛΕΩΝ

Η υπερένταση και τα νεύρα δεν θα λείψουν, από την καθημερινότητα σας. Ίσως μάλιστα να παρουσιαστούν έκρυθμες καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, ή στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Γενικότερα καλό είναι να αποφύγετε τα συμβόλαια, τις αποφάσεις και τις συζητήσεις, που δεν θα σας είναι, πουθενά βοηθητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συνεχιζόμενη σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας δίνει προβάδισμα σε προσωπικό επίπεδο και σίγουρα είστε από τους λίγους του ζωδιακού, που δέχεστε πολύ τονωτικές όψεις, ώστε να λύσετε τα προβλήματα σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, αυτές τις μέρες, θα σας κάνει λίγο απρόσεκτους και ίσως να έχετε μία παραπάνω έγνοια, με τα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μία περίεργη εβδομάδα για σας, όπου αν ακολουθήσετε τους νόμους του σύμπαντος, θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Θα πρέπει λοιπόν να πάψετε να βλέπετε εγωκεντρικά τις καταστάσεις, κυρίως αν πρόκειται για τους οικείους σας. Η στιγμή της συγνώμης έχει φτάσει και όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, θα έχετε ηρεμία στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σας δοκιμάζει συναισθηματικά και επικοινωνιακά. Για σας κυρίως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Νοέμβρη, θα υπάρξουν έντονες καταστάσεις, που με δυσκολία θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Μία οικογενειακή υπόθεση, θα σας σοκάρει και χρειάζεται καλή διαχείριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα, έχει ένα έντονο χαρακτηριστικό και αυτό είναι η τάση που έχετε να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα από εκείνα που μπορείτε, αλλά και να δώσετε παραπάνω συναισθήματα, από εκείνα που αξίζουν κάποια πρόσωπα. Στις 24 και 25/2, να είστε προσεκτικοί σε ατυχήματα, αλλά και σε σχόλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη και ο Άρης σε σύνοδο, στο δικό σας ζώδιο, σας δίνουν μία γλυκιά περίοδο όπου όλα μπορεί να συμβούν, μέσα από όμορφες στιγμές και γλυκιές εξελίξεις. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε σίγουρα έντονα γεγονότα και ανακατατάξεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ένα από τα 4 ζώδια, που η εβδομάδα αυτή θα σας προβληματίσει αρκετά. Ίσως νιώσετε αδικία για κάτι, ή θα σας δημιουργήσουν οι άλλοι μία έντονη κατάσταση, που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Ο εκνευρισμός και τα λόγια που μπορεί να πείτε, είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή θα έχει αρκετές εξελίξεις, ενώ θα υπάρξει ένα άνοιγμα στην συναισθηματική σας ζωή. Ίσως μάλιστα να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Βέβαια ο Ερμής στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και μάλιστα σε δύσκολη όψη, με τον Ουρανό, θα προκαλέσει έντονες στιγμές. Οι άδικες συμπεριφορές των άλλων, θα σας φτάσουν σε σημείο, που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε.