Σταματιμό δεν έχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα με τις Αρχές να φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στη λύση του γρίφου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση.

«Παρακολουθούμε κατά πόσο εξελίσσονται οι έρευνες και με ποιούς ρυθμούς. Όλες οι πληροφορίες που προκύπτουν μας κρατούν σε αναμονή, πάντα υπάρχει κινητικότητα, ότι δόθηκαν κάποια εντάλματα σύλληψης ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε, από τις τοπικές αρχές, εάν τα εκτέλεσε η Εισαγγελία της Πάτρας», ανέφερε αρχικά. «Η μητέρα δεν βρίσκει πραγματικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι υπάρχει κάποιος εξωγενής παράγοντας για τον θάνατο των παιδιών».


Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, τόνισε πως μίλησε πολλές φορές με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία επιμένει ότι ο θάνατος των παιδιών ήταν παθολογικός.

«Δεν γνωρίζω εάν οι μαρτυρίες έχουν κατατεθεί εγγράφως στην Εισαγγελία ή εάν έχουν γίνει σε ανεπίσημο επίπεδο. Μέσα απο τη συζήτηση με την Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έτοιμη να μιλήσει για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών στις αρμόδιες αρχές. Είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις των θανάτων των 3 κοριτσιών. Αυτό το οποίο μου μετέφερε η μητέρα είναι ότι δεν βρίσκει πραγματικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι υπάρχει κάποιος εξωγενής παράγοντας για τον θάνατο του ενός ή των τριών παιδιών. Το δημοσίευμα ότι η Τζωρτζίνα κατάπιε αποτσίγαρα ήταν ψευδές και υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

 
Η αποκάλυψη για το Χαμόγελο του Παιδιού
Νέα διάσταση στην υπόθεση έδωσε το γεγονός ότι οι γιατροί στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα μετά την πρώτη ανακοπή που έπαθε το 9χρονο κορίτσι, είχαν απευθυνθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως αποκάλυψε την Τετάρτη (23/3) η εκπομπή Tlive είχαν απευθυνθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού και ενημέρωσαν πως κάτι περίεργο συνέβαινε.

«Οι γιατροί απευθύνθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού υπογραμμίζοντας πως έχουν κάποιες υποψίες για την υπόθεση. Τους καθοδηγήσαμε να απευθυνθούν στην εισαγγελία για το συγκεκριμένο θέμα» επιβεβαίωσε σήμερα στην εκπομπή Tlive η ψυχολόγος του ιδρύματος Μαίρη Μαρκάτη.

Η επικοινωνία των γιατρών με το Χαμόγελο του Παιδιού έγινε τον Απρίλιο του 2021 δήλωσε η ψυχολόγος.