Αυτή η εβδομάδα αποχαιρετά τον Μάρτιο και προχωρά στον αρκετά πιο θετικό μήνα Απρίλιο, όπου στην ουσία ακυρώνει κάποιες καταστάσεις, ξεκινώντας από νέα δεδομένα, λόγο και της Νέας Σελήνης την 1 Απριλίου, στο ζώδιο του Κριού. Μία ιδιαίτερη στιγμή που μας προτρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, να αφήσουμε τις πληγές μας πίσω και να δούμε μέσα από την δράση, εκείνα που μας αναλογούν. Όσοι ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς, Κριός, Λέων και Τοξότης, θα έχετε νέα δεδομένα, όταν μάλιστα έχετε γεννηθεί, 1 Απριλίου, 4 Αυγούστου και 4 Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, την 1 Απριλίου, αφήνετε πίσω σας πολλές σκοτεινές στιγμές, που σας ταλαιπωρούσαν και σας είχαν δημιουργήσει μία έντονη εσωστρέφεια.  Ένας αέρας ανανέωσης θα υπάρξει στην ζωή σας, ιδίως για σας που έχετε γεννηθεί αυτές τις μέρες. Η σοβαρή στάση απέναντι στην προσωπική σας ζωή, θα σας βοηθήσει να απαλλαχτείτε από λάθος επιλογές, που σας δίνουν μόνο κάτι επιφανειακό και αδιάφορο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι λίγο δύσκολη η περίοδος αυτή για σας, όπου από την μια η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δημιουργεί μία εσωτερική ανησυχία, μία ένταση που δεν ξέρετε πως να την διαχειριστείτε. Από την άλλη πλευρά έχετε μία δυσαρμονία προς το δικό σας ζώδιο, του Κρόνου, Αφροδίτης και Άρη, βάζοντας για ακόμη μία φορά, την προσωπική και κοινωνική σας ζωή σε προβληματικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αστρολογικές συγκυρίες είναι αρκετά θετικές για σας, εφόσον η Νέα Σελήνη σας δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις, στο να βάλετε νέους στόχους και να δημιουργήσετε ένα πολύ καλό προηγούμενο με καλές και υγιείς βάσεις. Σημαντική περίοδος επίσης για να τακτοποιήσετε έγραφα, να κλείσετε μέσω τις γραφειοκρατίας τις υποθέσεις σας, όπου πολλές από αυτές εκκρεμούν αρκετό καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινώντας την εβδομάδα αυτή, η δυναμική σας θα πέσει σε κάποιες οικονομικές υποθέσεις, που σας ταλαιπωρούν πάρα πολύ καιρό. Ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο που μοιράζεστε κάποια χρήματα μαζί, να γίνει πολύ εχθρικό μαζί σας. Η Νέα Σελήνη από την άλλη θα σας βάλει σε διλήμματα και καταστάσεις, που σας προκαλούν στρες και άγχος.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη την πρωτομηνιά, θα σας φέρει αρκετά θετικά μηνύματα και θετικές σκέψεις, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Βέβαια η πολυαστρία στον τομέα των σχέσεων σας, που μάλιστα δεσπόζει ο Κρόνος, σας δημιουργεί μία αρκετά ανασταλτική περίοδο, που δεν θα σας είναι εύκολο, να αποφύγετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, αυτή η περίοδος σας έριξε σε βαθιά νερά, με επαγγελματικές υποχρεώσεις, έντονες διεκδικήσεις, εκνευρισμούς και μάλιστα με πρόσωπα που δεν σας φτιάχνουν την ψυχολογία, αλλά σας την χαλάνε με κάθε ευκαιρία. Η Νέα Σελήνη είναι μία έντονη αναζήτηση σας, σε ψυχολογικές διεξόδους, αλλά και οικονομικές αναφορές.

ΖΥΓΟΣ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα για σας, με μία πολυαστρία στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, να σας δίνει σταθερότητα σε συναισθηματικές επιλογές. Από την άλλη η Νέα Σελήνη, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, επιτρέπει τις νέες γνωριμίες και σίγουρα ανοίγει τον δρόμο για νέες συνεργασίες και συνεταιρισμούς, που θα έχουν καλές προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας του Σκορπιούς, οι συναισθηματικοί δρόμοι, θα έχουν το επόμενο διάστημα ένα δώρο για σας, οπότε μάλλον είστε σε καλή περίοδο, αν αφαιρέσουμε τις ανατροπές και την πίεση που ανά πάσα στιγμή κάνουν την εμφάνιση τους. Η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε μία φροντίδα που αφορά την υγεία σας, αλλά και κάποια καθημερινή σας συνήθεια, που πρέπει να διορθώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή, να γίνετε και πάλι πιο ανέμελοι και να προχωρήσετε σε νέους συναισθηματικούς δρόμους. Πολύ καλή επίσης αυτή η περίοδος, για να βάλετε στην θέση τους, κάποιες καταστάσεις, που σας δημιουργούν, εντάσεις και εκνευρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο, που ενώ θέλετε να προχωρήσετε, κάτι σας κρατά πίσω και σας βάζει στην διαδικασία να ξανασκεφτείτε μία απόφαση σας, ή μία οικονομική σας κίνηση. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Κριού, θέλει να οριοθετήσει οικογενειακές καταστάσεις, που μάλλον είχατε αμελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Κρόνο, Αφροδίτη και Άρη στο δικό σας ζώδιο, είστε σε μία περίοδο που τα συναισθήματα σας, θα χρειαστούν καθοδήγηση, μέσα από την εμπειρία σας. Αυτό σημαίνει ότι, αν δεν έχετε μάθει από τα λάθη σας, θα υπάρξει μία έντονα τιμωρητική περίοδος, που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Η Νέα Σελήνη, την 1 Απριλίου, θα βάλει την επικοινωνία σε πρώτο πλάνο, κάτι που πραγματικά θα σας βοηθήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την περίοδο, βρίσκεστε σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή, που καλό είναι να καταλάβετε την σημασία της και να δράσετε σωστά, μέσω της δικαιοσύνης και των αγνών κινήτρων, διαφορετικά, θα φέρετε στην ζωή σας έντονες ανατροπές. Η Νέα Σελήνη, θα έχει μία πιο πρακτική παρουσία στο δικό σας ζώδιο, όπου θα σας βοηθήσει να βάλετε σειρά στα οικονομικά σας.