Συνέντευξη παραχώρησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την αδικοχαμένη Νανά Καραγιάννη.

«Από τη συνεργασία μου με τη Νανά στην εκπομπή “Τελεία και παύλα”, θυμάμαι τα καλύτερα. Όλοι είχαμε αντιληφθεί ότι έχει πρόβλημα και της είχαμε μιλήσει. Η Νανά Καραγιάννη με ρώταγε αν ήθελα να παραγγείλουμε σουβλάκια. Παραγγέλναμε κι αφού τρώγαμε, εκείνη έφευγε και πήγαινε στην τουαλέτα να βγάλει ό,τι είχε φάει», είπε χαρακτηριστικά η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Η ίδια, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην τηλεόραση.

«Έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στον αέρα των εκπομπών που έκανα. Έπρεπε να χειριστώ ακόμα και τσακωμούς σε κάποια ριάλιτι παιχνίδια, που φώναζε ο ένας στον άλλο. Αυτή η οχλαγωγία με ενοχλεί πολύ. Ενώ γίνονταν οι τσακωμοί, μου μιλούσαν οι συνεργάτες μου από το κοντρόλ και δεν μπορούσα να τους ακούσω από τον θόρυβο», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ακόμη και στη χειρότερη στιγμή που έχει ζήσει στην τηλεόραση.

«Είχαμε κάνει μια συνέντευξη σε μία γυναίκα και βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή κι όχι απλά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, αλλά καταράστηκε και την κόρη μου. Δεν θυμάμαι τι είπα εκείνη τη στιγμή, νομίζω ότι ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Το ξεπέρασα εύκολα όμως και δεν της κρατάω κακία», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Η τηλεόραση είναι το αγαπημένο μου αντικείμενο στο σπίτι, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή».