Ανάληψη ευθύνης από την ομάδα «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» για τον εμπρησμό στα γραφείο του Real Fm την προηγούμενη εβδομάδα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου indymedia.org.

Η ανακοίνωση της ανάληψης ευθύνης

Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στη Real Group – Η φύση εκδικείται

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής με έως 12 άτοκες δόσεις!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

“…ο χειμώνας πέρασε, η άνοιξη πέρασε, το καλοκαίρι ήρθε, το φθινόπωρο θα έρθει κι ο χειμώνας θα έρθει ξανά, οι εποχές θα περάσουν, αλλά εμείς θα παραμείνουμε εδώ”

-ρητό Κούρδων ανταρτών

Οι ζωές των ανθρώπων στις μεγαλουπόλεις έχουν καταντήσει να είναι τόσο άδειες. Οι άνθρωποι έχουν καταλήξει να περιφέρουν τα κουφάρια τους μέσα σε μια καθημερινή ταλαιπωρία και μια διαρκή απόγνωση απλά για να φωτογραφίσουν στο τέλος της ημέρας έναν λογαριασμό της ΔΕΗ και να τον ανεβάσουνε στα social media με ψηφιακές κραυγές ματαιότητας για έναν κόσμο που δεν οδηγεί πουθενά και μια πραγματικότητα που τους είναι αφόρητη μέσα στην καπιταλιστική μηχανή. Τα μάτια των ανθρώπων έχουν εκπαιδευτεί να παραμένουν προσκολλημένα στις οθόνες με τις εγκεφαλικές τους λειτουργίες να χάνουνε την επαφή με τα συναισθήματά τους, την οργή, το μίσος για την κατάντια αυτού του σάπιου κόσμου, τον πόνο για τον διπλανό τους, την Ιστορία, την μνήμη, την φύση. Οι άνθρωποι έχουν εκπαιδευτεί στο να παρακολουθούν τον κόσμο μέσα σε μια ψηφιακή πραγματικότητα που τρέχει με όλο και μεγαλύτερες ταχύτητες και καταλήγουν να είναι αδρανοποιημένα όντα σε αυτήν την ψηφιακή τους κατανάλωση δίχως να διαμορφώνουνε τα γεγονότα. Κι εμείς, ανάμεσα σε άλλους, κάπου στο περιθώριο της Ύπαρξης του σήμερα να προσπαθούμε με ταπεινότητα να κρατάμε ζωντανή την φλόγα από τα μάτια των ανθρώπων που χάσαμε από δίπλα μας.

“Τότε οι νεκροί πεθαίνουνε, όταν τους λησμονάνε”

-Κώστας Ουράνης