Τραγωδία στην Ικαρία, καθώς εντοπίστηκε η σορός του 18χρονου Μιχάλη, του νεαρού κολυμβητή που αγνοούνταν από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όταν είχε επισκεφτεί με έναν φίλο του, την παραλία Κυπαρίσσι για κολύμπι.

Στο ερώτημα για το τι συνέβη τα τελευταία λεπτά της ζωής του παιδιού, θα απαντήσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στον 18χρονο μέσα στις επόμενες ώρες, που θα βρεθεί η σορός του για νεκροψία στη Σάμο.

Βάσει πληροφοριών,  τον νεαρό εντόπισε νωρίτερα 500 μέτρα από το σημείο της παραλίας, όπου είχε βουτήξει καΐκι, που όλες αυτές τις ημέρες συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα του νησιού, προκειμένου να αναλάβει την διαδικασία ανάσυρσις της σορού του.

Το σημείο είχε ελεγχθεί από την θάλασσα πολλές φορές αλλά και από αέρα με ελικόπτερα και drone, χωρίς όμως αποτέλεσμα, γι αυτό και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως τα μεγάλα κύματα που είχαν αναπτυχθεί εκείνη την ημέρα, προφανώς τον είχαν τραβήξει αρκετά πιο βαθιά, με αποτέλεσμα μόλις άλλαξε ο καιρός να βγει η σορός του προς τα έξω. .

Ο 18χρονος Μιχάλης από την Ακαμάτρα Ικαρίας φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, καθώς λάμβανε αγωγή για νεανικό σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 γι αυτό και εικάζεται πως πρέπει να κουράστηκε όσο πάλευε με τα κύματα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.