Σοκάρουν όσα αποκαλύπτονται στη δικογραφία!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης, ενώ παράλληλα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Είναι πατέρας δύο ανήλικων αγοριών και εργαζόταν και ως προπονητής βόλεϊ σε τοπική ομάδα στη Λέσβο, μέλος της οποίας ήταν η ανήλικη που τον κατήγγειλε για βιασμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός βίαζε επί επτά μήνες το κορίτσι, από τον Ιανουάριο του 2022 και από τον Μάιο προσπαθούσε να την παρασύρει σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Όπως περιγράφεται στην δικογραφία, σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών και την ανήλικής, ο 54χρονος κατά την επιστροφή από τις προπονήσεις βόλεϊ, στις οποίες συμμετείχε η ανήλικη, συστηματικά την οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες και την θώπευε, ενώ την τελευταία φορά πριν την καταγγελία της ζήτησε να προβεί σε στοματικό σεξ.

Επίσης, όπως αναφέρεται στην δικογραφία πριν από περίπου 20 μέρες, ο προπονητής οδήγησε το κορίτσι σε απομονωμένη τοποθεσία και τη βίασε.

Παράλληλα, ο αστυνομικός φέρεται να την πίεζε διαρκώς να του αποστείλει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε διαδικτυακή εφαρμογή.

Από την πλευρά της η μητέρα της ανήλικης στην κατάθεση της είπε μεταξύ άλλων ότι από τον Απρίλιο, ο αστυνομικός, προθυμοποιούταν και αναλάμβανε να επιστρέψει την ανήλικη κόρη της στο σπίτι της, τακτική την οποία ακολουθούσε και απέναντι σε άλλες ανήλικες.

Η μητέρα, ζήτησε την ιατροδικαστική εξέταση της κόρης της ενώ σύμφωνα με την δικογραφία εξετάστηκε στη Μυτιλήνη και δεύτερη ανήλικη από πραγματογνώμονα – ψυχολόγο.