Σοκαρισμένη όλη η Κρήτη από την αδιανόητη τραγωδία στη Λεωφόρο Δημοκρατίας του Ηρακλείου. Συγκλονίζει η ανάρτηση της χήρας του αδικοχαμένου οδηγού μηχανής που καταπλακώθηκε από δέντρο, περιμένοντας στο φανάρι. Τελευταίο αντίο στον άτυχο άνδρα λένε συγγενείς και φίλοι.
Η θλίψη που επικρατεί στην Κρήτη για το τραγικό περιστατικό σε μία από τις πιο πολυσύχναστες οδικές αρτηρίες του Ηρακλείου, τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, είναι μεγάλη.

«Άδικο, πολύ άδικο και ξαφνικό. Τριάντα χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω. Καλό παράδεισο ψυχή μου», αναφέρει η σύζυγος του 51χρονου, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Κρήτη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του 51χρονου από πτώση δέντρου
Προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος, αλλά και το αν προκύπτουν ευθύνες και αμέλεια σχετικά με την πτώση δέντρου σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, το απόγευμα της Πέμπτης (18/8) , με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 51χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, διέταξε σήμερα ο εισαγγελέας Ηρακλείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Δημοκρατίας, ενώ εκτός από την εισαγγελική παρέμβαση, ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, σε γραπτή του δήλωση, αναφέρει ότι ο δήμος θα διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Κρήτη: Νομικά θα κινηθεί η οικογένεια – «Είναι σαν να τον σκότωσαν οι ίδιοι»
Το πρωί της Παρασκευής, από το σημείο της τραγωδίας είχε απομακρυνθεί το μοιραίο δέντρο, μπήκε ειδική σήμανση γύρω από τον κορμό του, ενώ το μηχανάκι του άτυχου 51χρονου παρέμενε στο σημείο μέχρι και λίγο μετά τις 10 που πήγαν και το παρέλαβαν.

Απαρηγόρητος είναι ο μεγαλύτερος γιος του άτυχου 51χρονου. Όπως ο ίδιος δήλωσε στον Alpha περιμένει οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτό που άκουσα είναι ότι πρόκειται για αμέλεια του Δήμου. Δεν είμαι σε θέση να πω κάτι παραπάνω. Πονάει πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Το μόνο που θέλω να γίνει είναι οι αρμόδιοι να πάρουν τις ευθύνες τους. Ζητώ δικαιοσύνη. Ο πατέρας μου έχασε τη ζωή του για αμέλεια άλλου. Σαν να τον σκότωσαν είναι. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που έτρεχε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να είναι καλά η οικογένειά του. Αγαθός άνθρωπος. Δεν το χωρά ο νους μου αυτό που συνέβη.».