Ολοένα και περισσότερες τοπικές διευθύνσεις του ΕΦΚΑ μηδενίζουν τις ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις. Ο ΕΦΚΑ Ηλιούπολης είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις! Με βάση τα στοιχεία του Αυγούστου, στην Ηλιουπολη οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ είχαν μηδενίσει τις σχετικές εκκρεμότητες. Πήγα λοιπόν να τους συγχαρώ! Διότι πρέπει να λέμε και τα καλά. Και στο πρόσωπό τους να συγχαρώ όλους τους υπαλλήλους αντίστοιχων διευθύνσεων και πρώην Ταμείων που έχουν ήδη μηδενίσει τις ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις. Και αυτές τις ημέρες, διανύοντας πλέον τα τελευταία μέτρα της διαδρομής, τα οριστικά κλεισίματα από πλευράς ληξιπρόθεσμων αιτήσεων για συντάξεις θα πολλαπλασιαστούν!

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης και προσθέτει:

Ο ΕΦΚΑ Ηλιούπολης είναι μια καλά οργανωμένη διεύθυνση, χάρη στις προσπάθειες της διευθύντριας Δέσποινας Λιονάκη και όλων των υπολοίπων υπαλλήλων. Τα ηλεκτρονικά ραντεβού με τους ασφαλισμένους λειτουργούν πολύ καλά κι οι όλοι οι ασφαλισμένοι που συνάντησα ήταν ικανοποιημένοι. Για την αναβάθμιση των υποδομών έχουμε παραγγείλει νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που θα καλύψουν το σύνολο των υπαλλήλων. Αντίστοιχες κινήσεις έχουν γίνει για τους εκτυπωτές, αλλά και για μια αναβαθμισμένη σύνδεση στο δίκτυο.

Είχαμε και έχουμε μεγάλες δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε, αλλά ο ΕΦΚΑ γίνεται κάθε μέρα καλύτερος. Δεν μας αρκεί όμως αυτό. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τις προσπάθειές μας. Το οφείλουμε στους ασφαλισμένους!

https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid028FGdaJ7PiLhpQPBHhpfAWiCV1NobBRgkAVJXbhD5uvDk72UDWd8dmRqe5dzjCPtBl&id=100044321324855