Σε διαφορετικές φυλακές κρατούνται ο Ηλίας Μίχος και ο Γιάννης Σοφιανίδης ώστε να μην έχουν επαφές μέχρι να δικαστούν. Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρπνης από τα Σεπόλια, Ηλίας Μίχος από την Κυριακή (16/10) βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών. Ο 53χρονος αφού πέρασε τον απαραίτητο έλεγχο, μπήκε σε απομόνωση καθώς πρέπει να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο που ισχύει για τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο 53χρονος φέρεται να μην έχει πει το παραμικρό στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο μοναδικός άνθρωπος που μίλησε ο 53χρονος είναι ένας άνδρας από το στενό του περιβάλλον. Μάλιστα, με τον άνθρωπο αυτό είχε δύο επικοινωνίες, μία το πρωί και μία το βράδυ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 53χρονος προαυλίζεται για πολύ λίγο ενώ είναι ήρεμος χωρίς να έχει απαιτήσεις και δείχνει να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί.

Αναφορικά με τον 42χρονο, Γιάννη Σοφιανίδη που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης από τα Σεπόλια, βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Τρίπολης. Είναι οι ίδιες φυλακές όπου είχαν μεταφερθεί πριν καιρό ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο λόγος που Μίχος και Σοφιανίδης οδηγήθηκαν σε διαφορετικές φυλακές είναι για να μην έχουν την παραμικρή επαφή και για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε συνεννόηση μεταξύ τους.