Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε σήμερα τα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα για το Γ’ τρίμηνο του 2022 με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ:

OTE_Q3_2022_GR_RESULTS

Μήνυμα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Μιχάλη Τσαμάζ:

«Ο Όμιλος ΟΤΕ σημείωσε ένα ακόμη ισχυρό τρίμηνο, ενισχύοντας την ανταγωνιστική του θέση σε ένα περιβάλλον πληθωριστικών πιέσεων και διατηρώντας καλές λειτουργικές και χρηματοοικονομικές επιδόσεις. Επίσης, επέκτεινε περαιτέρω τις δραστηριότητές του σε νέες αγορές, όπως αυτή των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω κινητού, με την εμπορική διάθεση της εφαρμογής payzy by COSMOTE.

Τα δίκτυά μας σταθερής και κινητής είναι το κύριο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Μέσα από σημαντικές πρωτοβουλίες, αξιοποιούμε την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία των δικτύων μας για να ενισχύσουμε  την πιστότητα των πελατών μας. Στο πλαίσιο αυτό, ο διπλασιασμός των ευρυζωνικών ταχυτήτων χωρίς επιπλέον χρέωση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ επεκτείνουμε τα προϊόντα και τις προσφορές μας στις υπηρεσίες φωνής και ευρυζωνικότητας. Έτσι ενισχύουμε την ικανοποίηση των πελατών και τη θέση μας στην αγορά. Με τον ανταγωνισμό να εντείνεται, εκτιμούμε ότι οι αποφάσεις αυτές θα αποδειχθούν σωστές και θα υποστηρίξουν τα έσοδα και την κερδοφορία μας στο εγγύς μέλλον».